Koha e ruajtjes 18 muaj nga data e prodhimit. Temperaturat e aplikimit dhe të ruajtjes nga +5°C deri në +35°C.

PDF:

FUGALASTIC

Njihuni me produktet tona Dekoll

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM