Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Astar universal ECOLINER

Pamja: Pluhur
Paketimi: 25 kg
Ngjyra: Bardhe
Kokrrizimi: 0.7 mm
Magazinimi: Të ruhet në vende të thata mbi paleta druri.
Koha e magazinimit: 12 muaj nga data e prodhimit
Ujë për përzierien: 7.5-8 litra/thes
Temperaturat e aplikimit: Nga 50 C deri në 350 C .
Trashësia e aplikimit: Deri në 3 mm
Masa vëllimore: 1.4 kg/m3
Konsumi: 7-8 kg/m2
Rezistenca në shtypje: 10 N/mm2
Rezistenca në përkulje: 3 N/mm2
Ngjitja në beton (28 ditë): 1,30 N/mm2
Ngjitja në XPS (28 ditë): 0,15 N/mm2
Ngjitja në EPS (28 ditë): 0,10 N/mm2
Absorbimi kapilar i ujit: < 0,4kg/m2 min 0,5
Koeficenti i konduktivitetit termik (λ10,dry): 0,25 W/mK
Koeficenti i difuzionit ujë/avull (μ): 1/4

Sold by
Dekoll
@ Dekoll
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Astar universal ECOLINER

Astar universal ECOLINER me bazë çimento të bardhë, nivelues dhe rrafshues për pllaka izolimi termik (EPS), si dhe mbi suva mbushëse me bazë çimento–gëlqere, për fasadë dhe xokolaturë. Gëzon aftësi shumë të mira në punim dhe rezistencë të lartë kundra lagështirës. Trashësia maksimale e shtresës deri në 3mm.

FUSHA E APLIKIMIT

Për ngjitjen dhe rrafshimin e të gjitha tipeve të pllakave të izolimit termik, për veshje fasadash dhe xokolaturash. I përshtatshëm dhe për përforcimin e bazamneteve minerale për veshje të mëvonshme dekorative.

PËRGATITJA E BAZAMENTIT

Bazamenti duhet të jetë i pastër pa pluhura, vajra apo mbetje të cilat bëhen pengesë në lidhjen midis shtresave. Pastrimi i bazamentit bëhet në mënyrë mekanike ose manuale. Për bazamente që nuk janë të qëndrueshëm është e domosdoshme vendosja e kunjave fiksuese. Koha e punueshmërisë së përzieries është 2-3orë. Në kushte normale temperaturash (20° C).

Aplikimi

Përzieni me një përzieries elektrik 7-8 litra ujë me një thes 25kg Ecoliner në një enë të pastër, derisa të arrihet një masë homogjene dhe pa kokrriza. Përpara nivelimit të sipërfaqes me koll vendosni kunjat fiksuese në varësi të pllakës së vendosur 5-6 kunja/m2. Aplikoni produktin me mall mbi pllakën izoluese në një trashësi prej 3mm. Për sistemin e termoizolimit aplikoni rrjeten përforcuese në mënyrë që të zhytet në ngjitës. Në kënde apo në vendet e bashkimit në dyer apo dritare është e nevojshme që të aplikohet dy herë rrjeta përforcuese. Temperaturat optimale të punimit janë nga 5C deri në 35C. Për veshjet e mëvonshme është e rëndesishme që bazamenti të ketë arritur maturimin në tharje rreth 5-7 ditë kjo varet nga kushtet atmosferike.

PDF:

ECOLINER

Njihuni me produktet tona Dekoll

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Astar universal ECOLINER”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
Aditiv plastifikues FUGALASTIC
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llaç pluhur MORTAR M5
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
BOJAK ULTRAFUGA 2+

BOJAK ULTRAFUGA 2+

Sold by Dekoll
L850
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Aditivë i lëngshëm D ELASTIC
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Grafiato 2R me thas
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
CIMENTO E BARDHE

CIMENTO E BARDHE

Sold by Dekoll
L720
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart