Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

BOJAK ULTRAFUGA 2+

L850

ULTRAFUGA 2+ përdoret për stukimin e te gjitha llojeve te pllakave, për mure dhe dysheme, për ambjente të jashtme dhe të brendshme. I rekomandueshëm për mbylljen e fugave në ambjente ku ka vibrime, në ambjete me ngrohje qëndrore, tarraca dhe pishina

Tag:

L850

Sold by
Dekoll
@ Dekoll
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare

BOJAK ULTRAFUGA 2+

BOJAK ULTRAFUGA 2+

TË DHËNAT TEKNIKE

Pamja:
Komponeti A ( pluhur )
Komponenti B ( leng )
Paketimi: Qese 2kg dhe Bidon 200 g te ambalazhuara ne kove prej
2 kg.
Magazinimi: Të ruhet në vënde të thata mbi
paleta druri.
Koha e magazinimit: 12 muaj nga data e prodhimit.
PH: 12
Mbyllja e fugave në dysheme pas aplikimit të ngjitësit: 24 ore
Mbyllja e fugave në mure pas aplikimit të ngjitësit: 8-12 ore
Koha e punueshmërisë: 1 orë
Pastrimi i fugave: Pas 20 min
I Shkelshëm: Pas 24 orësh
Masa vëllimore: 1.5 gr/cm 3
Rezistent ndaj: Acideve, bazave dhe kriperave.
Temperatura e aplikimit: +5 0 C deri në +35 0 C.
Rezistenca ne shtypje ne 28 dite ne kushte
normale : ≥ 15 N/mm 2
Rezistenca ne perkulje ne 28 dite ne kushte
normale: ≥ 2 N/mm 2
Rezistenca termike: – 30°C / + 80°C

Pershkrimi

Mbushës për fuga dy komponentësh, me rezistencë të përmirësuar.Komponenti A (2 Kg) përbëhet nga material pluhur me bazë çimento, rërë mermeri me granulometri të seleksionur, rezina sintetike dhe agjentë hidrofobikë.Komponeti B (200 g) përbëhet nga rezina akrilike çka i jep produktit final fleksibilet më të lartë, rezistencë të përmirësuar dhe mbrojtje maksimale ndaj agjentëve gërryes dhe detergjentëve.I përshtatshëm për mbushjen e fugave nga 0-8 mm. I klasifikuar si produkt CG2WA në bazë të standartit EN 13888.

Fusha e aplikimit

ULTRAFUGA 2+ përdoret për stukimin e te gjitha llojeve te pllakave, për mure dhe dysheme, për ambjente të jashtme dhe të brendshme. I rekomandueshëm për mbylljen e fugave në ambjente ku ka vibrime, në ambjete me ngrohje qëndrore, tarraca dhe pishina

Përgatitja e bazamentit

Fugat që do të stukohen duhet të jenë të pastra, pa ngjitës pllakash ose llaç në të gjithë trashësinë. Nuk rekomandohet aplikimi mbi bazamente të lagura.
Mbushja e fugave në mure realizohet nga 8-12 orë, ndërsa mbushja e fugave në dysheme realizohet pas 24 orëve

Pergatitja dhe aplikimi

Fillimisht përzieni komponentin B (200 g) me 400- 500 ml ujë, kesaj përzierjeje i shtojmë përmbajtjen e komponentit A (2 kg). Përzierja behet me një përzjerës elektrik derisa të arrini një masë homogjene dhe pa kokrriza.
Aplikoni produktin në fuga me një shpatull gome ose me makinerinë shpatulluese. Pas 20 min kur produkti të jetë bërë i qëndrueshëm bëhet pastrimi i pjesës së mbetur me një sfungjer në mënyrë transversale me drejtimin e fugave.

Njihuni me produktet tona Dekoll

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

PDF:

FUGA 2+

 

 

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOJAK ULTRAFUGA 2+”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llaç Mbushës PREMIX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka EMIX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Stuko Betoni BETOFINISH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Grafiato 3R me thas

Grafiato 3R me thas

Sold by Dekoll
L1,250
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës dhe rrafshues BONDEX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJAK Defuga FF

BOJAK Defuga FF

Sold by Dekoll
L300L650
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart