Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

FINO 07 e bardhë

L300

Pamja: Pluhur
Paketimi: 25 kg
Ngjyra: Bardhë
Kokrrizimi: ≤ 0.7mm
Magazinimi: Të ruhet në vënde të thata mbi paleta druri.
Koha e magazinimit: 12 muaj nga data e prodhimit.
Ujë për përzjerjen: 6 – 6.5 litra/thes
Temperaturat e aplikimit: Nga 5 0 C deri ne 35 0 C .
Trashësia e aplikimit: 1-2 mm /dore
Menyra e aplikimit: 2 duar
Konsumi: 3.7 kg/m 2 per 3mm trashesi
Aplikimi i bojes ≈20 dite
Masa vëllimore: 1.5-1.6gr/cm 3
Rezistenza në ngjeshje: 2 N/mm 2
Rezistenza  përkulje: 0.5 N/mm 2
Reaksioni ndaj zjarrit: Klasa A1
Absorbimi i ujit: Kategoria W0

Tag:

L300

Sold by
Dekoll
@ Dekoll
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

FINO 07 e bardhë

FINO 07 e bardhë me bazë çimento për mure të brëndshme ,tavane si dhe fasada. I përshtatshëm për të gjitha tipet e bazamenteve me bazë çimento–gëlqere.

Fusha e aplikimit

Mbi të gjitha tipet e bazamenteve me bazë çimento-gëlqere. I përshtatshëm për bazamente me mbushje tradicionale dhe me llaçra të parapërgatitur. Shtresë dorë e dytë për rrafshimin e tavaneve, mureve të brëndshme dhe të jashtme. Karakterizohet nga nje punueshmeri shume e mire dhe kohe tharje optimale.

Përgatitja e bazamentit

Bazamenti duhet të jetë i pastër pa pluhura, vajra apo mbetje të cilat bëhen pengesë në lidhjen midis shtresave. Pastrimi i bazamentit bëhet në mënyrë mekanike ose manuale. Bazamentet me aftësi të lartë thithje duhet të lagen paraprakisht përpara aplikimit të produktit.

Aplikimi

Përzjeni me një përzjeres elektrik 7-7.5 litra ujë me nje thes 25 kg Fino 07 në një enë të pastër, deri sa te arrihet një masë homogjene dhe pa kokrriza. Lëreni produktin në qetësi për 10 minuta dhe më pas përzjejeni përsëri përpara përdorimit. Aplikoni produktin me një mallë dhe bëni nivelimin e saj, në një trashësi prej 3 mm. Pas 10-15 min fërkojeni siperfaqjen me përdaf derisa të nxirrni kokrrizën. Temperatura e aplikimit te produktit duhet te jete sa me optimale.

PDF:

FINO 07

Njihuni me produktet tona Dekoll

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

 

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “FINO 07 e bardhë”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Këndore me rrjetë
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës EPS XPS lesh guri STIROBOND
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka S-FLEX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Fino e bardhë FINOTEC
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llaç riparues REPAIR MORTAR
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Polisterol me Grafit Dekoll
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart