Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Fino e bardhë FINOTEC

L335

Pamja: Pluhur
Paketimi: 25 kg
Ngjyra: Bardhë
Kokrrizimi: 0.7mm
Magazinimi: Të ruhet në vënde të thata mbi paleta druri.
Koha e magazinimit: 12 muaj nga data e prodhimit.
Ujë për përzjerjen: 7-7.5  litra/thes
Temperaturat  e aplikimit: Nga 5 0C  deri ne 35 0C .
Trashësia e aplikimit: 3mm
Masa vëllimore: 1300 kg/m3
Konsumi: 1.85 kg/m2
Rezistenza në ngjeshje: 2.5 N/mm2
Rezistenza në përkulje: 1,1 N/mm

Tag:

L335

Sold by
Dekoll
@ Dekoll
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Fino e bardhë FINOTEC

Fino e bardhë FINOTEC me bazë çimento për mure të brëndshme, tavane dhe fasada. I përshtatshëm për të gjitha tipet e bazamenteve me bazë çimento–gëlqere. I papërshtatshëm për bazamente me bazë gipsi.

Fusha e aplikimit

Mbi të gjitha tipet e bazamenteve me bazë çimento-gëlqere dhe gëlqere-çimento, etj. I përshtatshëm për bazamente me mbushje tradicionale dhe me llaçra të parapërgatitur. Shtresë dorë e dytë për rrafshimin e tavaneve, mureve të brëndshme dhe të jashtme.

Pergatitja e bazamentit

Bazamenti duhet të jetë i pastër pa pluhura, vajra apo mbetje të cilat bëhen pengesë në lidhjen midis shtresave. Pastrimi i bazamentit bëhet në mënyrë mekanike ose manuale. Bazamentet me aftësi të lartë thithje duhet të lagen paraprakisht përpara aplikimit të produktit.

Aplikimi

Përzjeni me një përzjeres elektrik 7-8 litra ujë me një thes 25 kg Finotec në një enë të pastër, deri sa te arrihet një masë homogjene dhe pa kokrriza. Lëreni produktin në qetësi për 10 minuta dhe më pas përzjejeni përsëri përpara përdorimit. Aplikoni produktin me një mallë dhe bëni nivelimin e saj, në një trashësi prej 3 mm. Pas 10-15 min fërkojeni siperfaqjen me përdaf derisa të nxirrni kokrrizën. Nuk është i aplikueshëm mbi siperfaqje gipsi. Kushtet atmosferike ndikojnë në kohën e tharjes së produktit.

PDF:

FINOTEC

Njihuni me produktet tona Dekoll

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fino e bardhë FINOTEC”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
FINO 07 e bardhë

FINO 07 e bardhë

Sold by Dekoll
L300
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka INTRAKOLL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Grafiato 3R me thas

Grafiato 3R me thas

Sold by Dekoll
L1,250
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka STRONGKOLL C2
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llaç Mbushës PREMIX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Stuko patinimi ULTRAFINISH
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart