Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Fino e imët DEKOFIN

L400

Pamja: Pluhur
Paketimi: 25 kg
Ngjyra: Gri, Bardhë
Kokrrizimi: 0.7mm
Magazinimi: Të ruhet në vënde të thata mbi paleta druri.
Koha e magazinimit: 12 muaj nga data e prodhimit
Ujë për përzjerjen: 7-7.5 litra/thes
Temperaturat e aplikimit: Nga 5 0C deri ne 35 0C .
Trashësia e aplikimit: 3mm
Masa vëllimore: 1300 kg/m3
Konsumi: 1.8 kg/m2
Rezistenza në ngjeshje: 3 N/mm2
Rezistenza në përkulje: 1,2 N/mm2
Çertifikatat e analizës: Austri, Bullgari

Tag:

L400

Sold by
Dekoll
@ Dekoll
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Fino e imët DEKOFIN

Fino e imët DEKOFIN dorë e dytë me ngjyrë gri dhe të bardhë, me bazë çimento për mure të brëndshme, tavane dhe fasada. I përshtatshëm për të gjitha tipet e bazamenteve me bazë çimento–gëlqere. I papërshtatshëm për bazamente me bazë gipsi.

Fusha e aplikimit

Mbi të gjitha tipet e bazamenteve me bazë çimento-gëlqere dhe gëlqere-çimento, etj. I përshtatshëm për bazamente me mbushje tradicionale dhe me llaçra të parapërgatitur. Shtresë dorë e dytë për mbushjen e tavaneve, mureve të brëndshme dhe të jashtme.

Pergatitja e bazamentit

Bazamenti duhet të jetë i pastër pa pluhura, vajra apo mbetje të cilat bëhen pengesë në lidhjen midis shtresave. Pastrimi i bazamentit bëhet në mënyrë mekanike ose manuale. Bazamentet me aftësi të lartë thithje duhet të lagen paraprakisht përpara aplikimit të produktit.

Aplikimi

Përzjeni me një përzjeres elektrik 7-8 litra uje me dekofin në një enë të pastër, deri sa te arrihet një masë homogjene dhe pa kokrriza. Lëreni produktin në qetësi për 10 minuta dhe më pas përzjejeni përsëri përpara përdorimit. Aplikoni produktin me një mallë dhe bëni nivelimin e saj, në një trashësi prej 3 mm. Pas 10-15 min fërkojeni siperfaqjen me përdaf derisa të nxirrni kokrrizën. Nuk është i aplikueshëm mbi siperfaqje gipsi. Kushtet atmosferike ndikojnë në kohën e tharjes së produktit.

PDF:

DEKOFIN

Njihuni me produktet tona Dekoll

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fino e imët DEKOFIN”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës EPS XPS lesh guri STIROBOND
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llaç pluhur MORTAR M5
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka ALTAKOLL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Grafiato Silikoni Dekoll
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës dhe rrafshues BONDEX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Hidroizolues bikomponent HIDROFIX FOUNDATION
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart