Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Grafiato 3R me thas

L1,250

Pamja: Pluhur
Ngjyra: Bardhe
Paketimi: 25 kg
Kokrrizimi: 1.5, 2 dhe 3mm
Magazinimi: Të ruhet në vënde të thata mbi paleta druri.
Koha e magazinimit: 12 muaj nga data e prodhimit
Ujë për përzjerjen: 7-7.5 litra/thes
Temperaturat e aplikimit: Nga 50C deri ne 350C .
Trashesia maksimale e aplkimit: Maksimumi sa granula më e madhe
Konsumi:
• Grafiato 1.5mm, strukturë e plotë: 12m/thes
• Grafiato 2mm, strukturë me vija: 8m/thes
• Grafiato 3mm, strukturë me vija: 7m/thes
Rezistenza në ngjeshje: 7.5 N/mm2
Rezistenza në përkulje: 2.50 N/mm2
pH i përzierjes: 13
Djegshmeria: I padjegshem

L1,250

Sold by
Dekoll
@ Dekoll
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Grafiato 3R me thas

Grafiato 3R me thas

Veshje dekorative për ambjente të jashtme dhe të brëndshme me bazë çimento të bardhë. Material në formë pluhuri i përbërë nga rërë mermeri të cilësisë së lartë, aditivë special, agjentë hidrofobikë dhe gëlqere të hidratuar.
Karakterizohet nga një punueshmëri shumë e mire, kohe e gjatë pune, aplikim i shpejtë duke krijuar një strukturë të bukur dhe të njëtrajtshme. Grafiatoja deKoll ndërton një kapilaritet të lartë të bazamentit duke garantuar që lagështira të dalë nga muri. Si rezultat krijohet një ambjet mjaft komod brënda në shtëpi, duke pasur freski në kohën e verës dhe ngrohtësi në dimer. Është e rekomandueshme që shtresa e grafiatos të lyhet me bojë. Ofron rezistencë të lartë ndaj kushteve atmosferike, bëjnë difuzion të mirë të avujve dhe kanë veti kundra lagështirës.

Fusha e aplikimit

Aplikohet mbi suvane mbushese me bazë çimento–gëlqere. Të gjitha tipet e bazamenteve trajohen më parë me rrafshuesin Ecoliner. E përshtatshme si veshje përfundimtare dhe për sistemet e termoizolimit.

Përgatitja e bazamentit

Bazamenti duhet të jetë i pastër pa pluhura, vajra apo mbetje të cilat bëhen pengesë në lidhjen midis shtresave. Pastrimi i bazamentit bëhet në mënyrë mekanike. Përpara aplikimit të produktit është e nevojshme të bëhet nivelimi i të gjitha tipeve të bazamentit me rrafshuesin Ecoliner.

Aplikimi

Përzjeni me një përzjerës elektrik në një enë të paster me ujë produktin, derisa të arrihet një masë homogjene. Aplikoni produktin me një mallë të drejtë metalike. Më pas bëhet rrafshimi me një mallë plastike në drejtim vertikal, horizontal ose rrethor, gjithmonë në varësi të tipit të strukturës që duam të krijojmë. Pastroni veglat e punes pas përfundimit të punës. Temperaturat optimale të punimit janë nga 5°C deri në 35°C .

PDF:

GRAFIATOT

Njihuni me produktet tona Dekoll

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grafiato 3R me thas”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka VERTIKOLL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës dhe rrafshues BONDEX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka FLEXKOLL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Astar universal ECOLINER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Upa Plastike

Upa Plastike

Sold by Dekoll
L20
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës EPS XPS lesh guri STIROBOND
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart