Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

GRAFIATO E LENGSHME

L3,000

Pamja: Pastë
Ngjyra: E bardhë
Koha e tharjes: 24-48 ore ne varesi te temperatures dhe lageshtise se ambjentit.
Djegshmëria: I padjegshëm
Rezistenza ndaj lagështirës: E mirë
pH i përzierjes: 8 – 9
Temperatura e aplikimit: +8 0 C deri +30 0 C dhe lageshtia relative me e ulet se 80%.
Dendësia : 1,8-1.9 ± 0.05kg/lt
Forca ngjitese: 0.4 MPa
Absorbimi i ujit: kategoria W3 (i ulet)
Pershkueshmeria e avujve: V3 ( e ulet)
Durueshmeria: 0.8 MPa ( e larte )
Percjellshmeria Termike: 0.93 W/mK
Paketimi: Ne kova plastike 25 kg
Ruajtja: 18 muaj ne paketim origjinal dhe ne vend te fresket.
Magazinimi : Ruhet ne vende te mbrojtura nga ekspozimi ne diell. Mbrojeni nga ngricat.

L3,000

Sold by
Dekoll
@ Dekoll
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

GRAFIATO E LENGSHME

GRAFIATO E LENGSHME

Veshje dekorative për përdorim fasadash të jashtme. Eshtë një produkt ekologjikisht i testuar i prodhuar në bazë të teknologjise HTT që bën të mundur ajrosjen e murit dhe parandalimin e mykut. Ky produkt nuk lejon plasaritjet dhe nuk lejon që papastërtitë të unifikohen me të, kështu që arrin të vetëpastrohet shumë lehtë.

GRAFIATO DEKOLL karakterizohet nga cilësitë e mëposhtme:

– Lejon përshkueshmërinë e murit ndaj avujve.
– Formon një strukturë të qëndrueshme.
– Mbyll plasaritjet e suvave me bazë çimento –gëlqere.
– Formon një stukture të bukur dhe mbrojtëse ndaj agjentëve atmosferike.
– Karakterizohet nga një punueshmëri dhe hapje mjaft e mirë.
– Karakterizohet nga një kohë e gjatë pune (nuk thahet).
– Produkt i thjeshtë për t’u aplikuar.

FUSHA E APLIKIMIT: I përshtatshëm për krijimin e veshjeve dekorative me cilësi mjaft të mire
hidroizoluese, ngjites dhe elastike. Përdoret për krijimin e veshjeve dekorative mbi sipërfaqe të
mbushura me llaç çimentoje dhe llaç themelor termoizolues.
PERGATITJA E SUPORTIT: Suporti ku do të aplikohet GRAFIATO paraprakisht duhet të pastrohet nga
pluhurat si edhe mbetjet e naftës, vajrave, verniqeve, dyllit dhe nga materialet ngjitjese. Pastrimi i
vajrave, verniqeve, dyllit apo materialeve ngjitese realizohet mekanikisht ose në mënyrë manuale.
Përpara aplikimit të GRAFIATOS suporti duhet të rrafshohet dhe të nivelohet me Ecoliner ose Bondex e
me pas të lyhet me Astar Grafiato Dekoll. Suportet duhet të jenë të sheshta dhe mekanikisht të qëndrueshme.

Aplikimi

Produkti përzihet derisa të formohet një masë homogjene dhe lehtësisht e aplikueshme. Përzierja mund të bëhet me një përzierës elektrik me xhiro të ngadalta, duhet treguar kujdes që përzierësi të jetë plotësisht i pastër nga mbetje pigmentesh të ndryshme për të shmangur çdo ndryshim në produktin e formuar. Aplikimi i produktit realizohet në mënyrë manuale nëpërmjet një malle dhe punohet në drejtim horizontal, vertikal ose rrethor në varësi të efektit estetik që dëshiron të realizosh. Punueshmëria varet nga temperatura e ambientit.

PDF:

GRAFIATO LENGSHME

Njihuni me produktet tona Dekoll

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “GRAFIATO E LENGSHME”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka STRONGKOLL C2
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka MAXIKOLL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Fino e bardhë FINOTEC
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Hidroizolues bikomponent DEKOLASTIK
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka VERTIKOLL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka FLEXKOLL
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart