Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Hidroizolues bikomponent DEKOLASTIK

L4,810

Pamja: Pluhur — Lëng
Paketimi: Thes letre 24 kg — bidon 8 kg
Ngjyra: Gri — e bardhe
Konsumi: 1.65 kg /mm trashësi
Magazinimi: Të ruhet në vënde të thata mbi paleta druri.
Koha e magazinimit: 12 muaj nga data e prodhimit. — 24 muaj
Masa vëllimore: 1.45 gr/cm3 — 1.1 gr/cm3
pH i përzieries: 12
Granulometria: 0.7 mm
Temperatura e aplikimit: +50C deri në +350C.
Trashësia për shtresë: 1-1.5 mm
Koha midis dy duarve: 4-6 orë
Shkelshmëria: 24-48 orë
Aplikimi i pllakave sipër bëhet: Pas 3-5 ditë

L4,810

Sold by
Dekoll
@ Dekoll
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Hidroizolues bikomponent DEKOLASTIK

Hidroizolues bikomponent DEKOLASTIK me fleksibilitet të lartë me bazë çimento, me inerte të seleksionuar dhe aditivë specialë. Për hidroizolimin e strukturave të betonit ose mureve që i nënshtrohen presioneve hidrostatike pozitive ose negative. I përshtatshëm për muret e themelit, parkingje, bodrume, vaska, pishina dhe kanale. Për ambjente të jashtme dhe të brëndshme. I papërshkueshëm nga uji. Rezistent ndaj kriperave të detit, klorureve, sulfateve, etj.
Fusha e aplikimit

Mbrojtje fleksibël dhe hidroizoluese për banjo, dushe, ballkone, bodrume, tarraca, vaska dhe parkingje. Mbrojtës i sipërfaqeve të betonit. Duke përzjerë dy komponentet fitohet një përziereje me veti të lartë elastike dhe i jep produktit veti shumë të mira në ngjitje mbi të gjitha tipet e bazamenteve, pas rregullimit paraprak të suportit (nivelimit).

PËRGATITJA E SUPORTIT  

Suportet me bazë çimento duhet të jenë të qëndrueshëm, rezistent dhe të rregullt, pa vajra, jo të pista dhe pa mbetje bojrash si dhe duhet të kenë arritur paraprakisht kohën e maturimit. Përafërsisht dyshemetë tradicionale me bazë çimento me kohë fortësimi normale duhet të kenë një kohë stazhionimi të paktën 28 ditë, bazamentet me suva tradicionale duhet të thahen për të paktën 14 ditë. Disnivelet e mëdha ose çarjet e mëdha duhet të rregullohen paraprakisht. Të gjitha tipet e suporteve duhet të pastrohen paraprakisht para aplikimit të produktit në mënyre mekanike.

MËNYRA E PËRGATITJES SË PËRZIERIES

Hidhni komponentin B të lëngshëm (10 KG) në një enë të pastër dhe duke e përzier hidhni komponentin A të thatë (22KG). Përzieni me një përzierës mekanik derisa të arrihet një masë homogjene dhe pa flluska ajri për rreth 2 min. Lëreni në qetësi për 4 minuta dhe përzjeni produktin përsëri përpara aplikimit.

Aplikimi

Aplikoni produktin në dy shtresa me furçë, rul ose shpatull, duke e aplikuar rreth 2mm për çdo dorë. Dora e dytë aplikohet pas një periudhe prej 4-6 orësh nga njëra-tjetra dhe jo para tharjes së dorës së parë. Produkti përdoret vetëm duke kombinuar komponentin A me komponentin B në sasinë e rekomanduar. Aplikoni produktin në temperatura nga +5°C deri +35°C.

Menyrat e aplikimit

-Për presione pozitive (Presioni i ujit direkt mbi veshje dekorative).

Sipërfaqja e aplikimit duhet të jetë e qëndrueshme dhe e paster. Hiqni rrjedhjet e betonit, pjesët që thërrmohen, pluhurin dhe vajrat e armatures, nëse është e nevojshme me ujë nën presion. Për hidroizolime në rast bazamentesh të vjetra bëni riparimin e bazamentit me produktet Dekoll të posaçme. Përpara aplikimit të Hidrofix Foundation për të përmirësuar ngjitjen me bazamentin është e nevojshme lyerja me primer-in akrilik në dispersion ujor. Primeri hollohet në raportin 1:1 me ujë. I aplikueshëm me furçe ose rrul.

-Për presione negative (Presioni i ujit mbi veshje i depërtuar nga bazamenti).

Sipërfaqja e aplikimit duhet të jetë e qëndrueshme dhe e paster. Hiqni rrjedhjet e betonit, pjesët që thërrmohen, pluhurin dhe vajrat e armatures, nëse është e nevojshme me ujë nën presion. Bëni stukimin e bazamentit me produktet e posaçme Dekoll.

Kujdes !

Mos përdorni produktin në shtresa me trashësi të mëdha (trashësia e lejuar 2 mm për dorë). Mos aplikoni produktin në temperatura nën +5°C. Mos përdorni produktin ne bazamente të lagura. Mos përzjeni produktin me lënde të tjera. Mbrojeni produktin nga shiu ose nga ujra të forta në 24 orët e para të aplikimit.

PDF:

DEKOLASTIK

Njihuni me produktet tona Dekoll

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hidroizolues bikomponent DEKOLASTIK”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llaç pluhur MORTAR M5
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
BOJAK ULTRAFUGA 2+

BOJAK ULTRAFUGA 2+

Sold by Dekoll
L850
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Grafiato Silikoni Dekoll
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJAK Defuga FF

BOJAK Defuga FF

Sold by Dekoll
L300L650
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka INTRAKOLL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO E LENGSHME

GRAFIATO E LENGSHME

Sold by Dekoll
L3,000
Hidroizolues bikomponent DEKOLASTIK
Hidroizolues bikomponent DEKOLASTIK
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart