Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Llaç Mbushës PREMIX

L325

Suva mbushëse me bazë çimento gëlqere për mure të brendshme, tavane dhe fasada. I përshtatshëm për të gjitha tipet e bazamenteve si: mur tulle, mure me blloqe betoni, gur ranorë dhe gëlqerorë. Nuk është i përshtatshëm për bazamente me lagështi të vazhdueshme. I krahasuar me llaçin tradicional redukton 25% të sasisë në aplikim.

L325

Sold by
Dekoll
@ Dekoll
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Llaç Mbushës PREMIX

Llaç Mbushës PREMIX

Suva mbushëse me bazë çimento gëlqere për mure të brendshme, tavane dhe fasada. I përshtatshëm për të gjitha tipet e bazamenteve si: mur tulle, mure me blloqe betoni, gur ranorë dhe gëlqerorë. Nuk është i përshtatshëm për bazamente me lagështi të vazhdueshme. I krahasuar me llaçin tradicional redukton 25% të sasisë në aplikim.

Fusha e Aplikimit

Përdoret mbi të gjitha tipet e bazamenteve, tulla të kuqe, tulla me vrimë, tulla me porozitet të lartë, gurë, etj. Shtresë dorë e parë për mbushjen e tavaneve, mureve të brendshme dhe të jashtme.

Përgatitja e Bazamentit

Bazamenti duhet të jetë i pastër pa pluhura, vajra apo mbetje te cilat bëhen pengesë në lidhjen midis shtresave. Pastrimi i bazamentit bëhet në mënyre mekanike. Bazamentet e përbëra, që do të thotë ku ka edhe pjesë elektrike dhe mure tulle, duhet të sprucohen llimisht me sprucuesin Dekoll. Fugat e tullave duhet të mbyllen paraprakisht për të pasur një mbulim pa plasaritje.

Përgatitja e Produktit

Produkti është i përshtatshëm për tu punuar me dorë dhe makineri. Përzieni me një përzierës mekanik ose me makineri 5.5-6 litra ujë me një thes 25 kg PREMIX derisa të arrihet një masë homogjene dhe pa kokrriza.

Aplikimi

Aplikoni me mallën e duhur produktin e përgatitur dhe bëni nivelimin me mastar. Pas tharjes është e nevojshme që përpara vendosjes së nos të bëhet ashpërsimi i sipërfaqes së suvasë. Temperaturat optimale të punimit janë nga +5°C deri në 35°C. Për veshjet e mëvonshme është e rëndësishme që bazamenti të ketë arritur maturimin në tharje.

PDF:

PREMIX

Njihuni me produktet tona Dekoll

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Llaç Mbushës PREMIX”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Astar universal ECOLINER
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
BOJAK ULTRAFUGA FF

BOJAK ULTRAFUGA FF

Sold by Dekoll
L350L780
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka ECO+
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Upa Plastike

Upa Plastike

Sold by Dekoll
L20
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka STRONGKOLL C2
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Gratex Silikoni

Gratex Silikoni

Sold by Dekoll
L3,300
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart