Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Material hidroizolues HIDROFIX 2

L5,850

Komponenti A

Pamja: Pluhur
Paketimi: Thes letre 25 kg
Ngjyra: Gri
Konsumi: 1.65 kg /mm trashësi
Magazinimi: Të ruhet në vënde të thata mbi paleta druri.
Koha e magazinimit: 12 muaj nga data e prodhimit .
Masa vëllimore: 1.45 gr/cm
pH i përzieries: 12
Granulometria: 0.7 mm
Temperatura e aplikimit: +50C deri në +350C.
Trashësia për shtresë: 1-1,5 mm
Koha midis dy duarve: 4-6 orë
Shkelshmëria: 24-48 orë
Aplikimi i pllakave sipër bëhet: Pas 3-5 ditë
Koha e pritjes për vendosjen e qeramikës: 4-5 ditë

Komponenti B

Pamja: Lëng
Paketimi: Bidon 8 kg
Ngjyra: E bardhe
Masa vëllimore: 1.1 gr/cm3

L5,850

Sold by
Dekoll
@ Dekoll
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Material hidroizolues HIDROFIX 2

Material hidroizolues HIDROFIX 2 dykomponent me fleksibilitet të lartë me bazë çimento, inertesh të seleksionuar me rërë të imët me aditiv specifik dhe polimer fleksibël. Ka punueshmëri të mirë dhe falë rezinave organike përbërëse ka aftësi shumë të mira në ngjitje mbi të gjitha tipet e bazamenteve (gjithmonë të qëndrueshme dhe të pastra ) në betone dhe mure, duke krijuar një shtresë fleksibël dhe të pa përshkueshme. Për ambjente të jashtme dhe të brëndshme .

FUSHA E APLIKIMIT

Veti shumë të mira në ngjitje mbi të gjitha tipet e bazamenteve. Mbrojtje fleksibël dhe hidroizoluese për banjo, dushe, ballkone, bodrume, taraca dhe vaska. Hidroizolues përpara vendosjes së pllakave qeramike, për suva, dysheme, sipërfaqe betoni, i përshtatshëm për riparime mbi parafabrikate. Mbrojtës i sipërfaqeve të betonit në efektin e lagështisë së vazhdueshme, klorureve, sulfateve, etj.

PËRGATITJA E SUPORTIT

Suportet me bazë çimento duhet të jenë të qëndrueshem, rezistent dhe të rregullt, pa vajra, jo të pista dhe pa mbetje bojrash si dhe duhet të kenë arritur paraprakisht kohën e maturimit. Përafërsisht dyshemetë tradicionale me bazë çimento me kohë fortësimi normale duhet të kenë një kohë stazhionimi të paktën 28 ditë, bazamentet me suva tradicionale duhet të thahen për të paktën 14 ditë. Disnivelet e mëdha ose çarjet e mçdha duhet të rregullohen paraprakisht. Të gjitha tipet e suporteve duhet të pastrohen paraprakisht para aplikimit të produktit në mënyre mekanike.

MËNYRA E PËRGATITJES SË PËRZIERIES

Hidhni komponentin B të lëngshëm (8 KG) në një enë të pastër dhe duke e përzier hidhni komponentin A të thatë (25KG). Përzieni me një përzierës mekanik derisa të arrihet një masë homogjene, pa kokrriza dhe pa flluska ajri. Lëreni në qetësi për 10 minuta dhe më pas përzieni përsëri përpara përdorimit. Koha e punueshmërisë së përzieries është 2-3 orë.

Aplikimi

Aplikoni produktin në dy shtresa me furçë, rul ose shpatull, duke e aplikuar rreth 2mm për çdo dorë duke vendosur në dorën e parë një rrjetë me fibra qelqi mbi produktin e njomë. Dora e dytë aplikohet pas një periudhe prej 4-6 ore nga njëra-tjetra dhe jo para tharjes së dorës së parë. Produkti përdoret vetëm duke kombinuar komponentin A me komponentin B dhe në sasinë e rekomanduar. Aplikoni produktin në temperatura nga +5°C deri +35°C.

PDF:

HIDROFIX 2

Njihuni me produktet tona Dekoll

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Material hidroizolues HIDROFIX 2”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AQUABLOCK

AQUABLOCK

Sold by Dekoll
L900
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës EPS XPS lesh guri STIROBOND
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO E LENGSHME

GRAFIATO E LENGSHME

Sold by Dekoll
L3,000
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Grafiato 2R me thas
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Hidroizolues bikomponent HIDROFIX FOUNDATION
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Polisterol EPS TERMAX

Polisterol EPS TERMAX

Sold by Dekoll
L8,400
Material hidroizolues HIDROFIX 2
Material hidroizolues HIDROFIX 2
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart