Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Ngjitës dhe rrafshues TERMOFIX 2N1

L936

Pamja: Pluhur
Paketimi: 25kg
Ngjyra: E bardhë
Kokrrizimi: 0.7mm
Magazinimi: Të ruhet në vende të thata mbi paleta druri.
Koha e magazinimit: 12 muaj nga data e prodhimit
Ujë për përzjerjen: 7.5-8 litra/thes
Temperaturat e aplikimit: Nga 5C deri ne 35C .
Trashësia e aplikimit: Deri në 3mm
Masa vëllimore: 1.4kg/m3
Konsumi: 7-8 kg/m2
Rezistenca në shtypje: 12 N/mm2
Rezistenca në përkulje: 5 N/mm2
Ngjitja në beton (28 ditë): 1,30 N/mm2
Ngjitja në XPS (28 ditë): 0,15 N/mm2
Ngjitja në EPS (28 ditë): 0,10 N/mm2
Absorbimi kapilar i ujit: < 0,4kg/m2min0,5
Koeficenti I konduktivitetit termik (λ10,dry): 0,45 W/mK
Koeficenti I difuzionit ujë/avull (μ): 20

L936

Sold by
Dekoll
@ Dekoll
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Ngjitës dhe rrafshues TERMOFIX 2N1

Ngjitës dhe rrafshues TERMOFIX 2N1 për pllaka izolimi termik, EPS, XPS dhe lesh guri, për fasadë dhe xokolaturë. Gëzon aftësi shumë të mira në punim dhe rezistencë të lartë kundra legështirës. Trashësia maksimale e shtresës deri në 3mm.

Fusha e aplikimit

Për ngjitjen dhe rrafshimin e të gjitha tipeve të pllakave të izolimit termik, per veshje fasadash dhe xokolaturash. I përshtatshëm dhe për përforcimin e bazamneteve minerale për veshje të mëvonshme dekorative.

Përgatitja e bazamentit

Bazamenti duhet të jetë i pastër pa pluhur, vajra apo mbetje të cilat bëhen pengesë në lidhjen midis shtresave. Pastrimi i bazamentit bëhet në mënyrë mekanike ose manuale. Për bazamente që nuk janë të qëndrueshëm është e domosdoshme vendosja e kujnave fiksuese. Koha e punueshmërisë së përzierjes është 2-3 orë, në kushte normale temperaturash (20° C).

Aplikimi

Përzieni me një përzierës elektrik 7-8 litra ujë me Bondex në një enë të pastër,deri sa të arrihet një masë homogjene dhe pa kokrriza. Përpara nivelimit të sipërfaqes me kollë vendosni kunjat fiksuese në varësi të pllakës së vendosur 5-6 kunja/m2. Aplikoni produktin me mallë mbi pllakën izoluese në një trashësi prej 3 mm. Ashtu në gjëndje të freskët aplikoni rrjetën përforcuese në mënyrë që të zhytet në ngjitës. Në kënde apo në vëndet e bashkimit në dyer apo dritare është e nevojshme që të aplikohet dy herë rrjeta përforcuese. Temperaturat optimale të punimit janë nga 5C deri në 35C. Për veshjet e mëvonshme është e rëndësishme që bazamenti të ketë arritur maturimin në tharje rreth 5-7 ditë kjo varet nga kushtet atmosferike.

PDF:

TERMOFIX 2N1

Njihuni me produktet tona Dekoll

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ngjitës dhe rrafshues TERMOFIX 2N1”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Gratex Silikoni

Gratex Silikoni

Sold by Dekoll
L3,300
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO E LENGSHME

GRAFIATO E LENGSHME

Sold by Dekoll
L3,000
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Fino e imët DEKOFIN
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Stuko Betoni BETOFINISH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Autonivelues për 0-15 mm DEKOFLOR
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka VERTIKOLL
Ngjitës dhe rrafshues TERMOFIX 2N1
Ngjitës dhe rrafshues TERMOFIX 2N1
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart