Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Ngjitës për pllaka ALTAKOLL

Add your review

L1,020

Pamja: Pluhur
Paketimi: Thes letre 25 kg
Ngjyra: Gri, Bardhë
Konsumi: 3-5 kg/m2
Magazinimi: Të ruhet në vënde të thata mbi paleta druri
Koha e magazinimit: 12 muaj nga data e prodhimit.
Masa vellimore: 1.7gr/cm3
Djegshmëria: I padjegshëm
Uji për përzierje: 7-8 litra ujë për 25 kg
pH i përzierjes: 13
Temperatura e aplikimit: +50C deri në +350C.
Koha e korigjimit: 35 min
Mbushja e fugave në mure: Pas 8 deri 12 orë
Mbushja e fugave në dysheme: Pas 24 orë
Deformueshmëria: I pa deformueshëm
I shkelshem: Pas 24 oresh
Rezistenca në shtypje: > 10 N/mm2
Forca ngjitese në beton: > 1.5 N/mm2
Forca ngjitëse pas 28 ditësh (kushte normale): ≥ 1 N/mm2
Forca ngjitese pas zhytjes ne ujë: ≥ 1 N/mm²
Forca ngjitese pas reaksionit nga ngrohja: ≥ 1 N/mm²
Forca ngjitëse pas cikleve ngrirje-shkrirje: ≥ 1 N/mm²

L1,020

Sold by
Dekoll
@ Dekoll
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Ngjitës për pllaka ALTAKOLL

Ngjitës për pllaka ALTAKOLL

Me bazë çimento (C) shumë cilësor, i përbërë nga rëra karbonati dhe mermeri të cilësisë së lartë, rezina sintetike dhe additivë specifike me forcë ngjitëse të përmirësuar, rezistent ndaj rrëshkitjes dhe kohë hapje të gjatë. Karakterizohet nga një punuëshmëri e shkëlqyer, rezistencë të lartë ndaj lagështisë dhe fortësi të njëtrajtshme. Aplikohet për shtresa në trashësi deri në 15 mm. I klasifikuar si ngjitës C2TE sipas standartit EN 12004.

FUSHA E APLIKIMIT

I përshtatshëm për ngjitjen e pllakave të qeramikës në suporte me bazë: çimento, gres-porcelanit, klinkerit, mermerit, pllakave të gurit, mozaikeve të pllakave me absorbim të ulët dhe spesor të lartë, në banjo, ballkone, për dysheme dhe mure në ambjente të jashtme dhe të brëndshme ku ka prani lagështie. I rekomandueshëm për fasada të larta, tarraca, për ambjente me ngrohje qëndrore, për ambjente që janë pjesë e vibrimeve shtypjeve të vazhdueshme, gjithashtu për ngjitjen e pllakës mbi pllakë (në këtë rast duhet që pllakat të jenë të qëndrueshme dhe të palëvizshme). I përshtatshëm për ngjitjen e pllakave me dimensione 5-120 cm.

MENYRA E PERGATITJES SE PERZIERJES

Përzieni 7-8 litra ujë të pastër me 25 kg Altakoll përzjeni masën e krijuar me një përzierës elektrik deri sa të formohet një masë homogjene edhe pa kokërriza. Lëreni në qetësi për 10 minuta dhe me pas përziheni përsëri përpara përdorimit. Koha e punueshmërisë së përzierjes është 2-3 orë në kushte normale temperaturash (20°C).

PËRGATITJA E SUPORTIT

Suportet me bazë çimento duhet të jenë të qëndrueshëm, rezistent dhe të rregullt, pa vajra dhe jo të pista dhe pa mbetje bojrash si dhe duhet të kenë arritur paraprakisht kohen e maturimit. Përafersisht dyshemetë tradicionale me bazë çimento me kohë fortësimi normale duhet të kenë një kohë stazhionimi të paktën 28 ditë, bazamentet me suva tradicionale duhet të thahen për të paktën 14 ditë. Disnivelet e medha ose çarjet e mëdha duhen të rregullohen paraprakisht. Të gjitha tipet e suporteve duhet të pastrohen paraprakisht para aplikimit të produktit në mënyrë mekanike. Përpara aplkimit të produktit siperfaqja e suportit duhet të laget në mënyrë që produkti të krijojë një ngjitje sa më të mirë me të.

PDF:

ALTAKOLL

Njihuni me produktet tona Dekoll

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ngjitës për pllaka ALTAKOLL”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
FINO 07 e bardhë

FINO 07 e bardhë

Sold by Dekoll
L300
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llaç Mbushës PREMIX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AQUABLOCK

AQUABLOCK

Sold by Dekoll
L900
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës dhe rrafshues TERMOFIX 2N1
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka STRONGKOLL C2
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llaç pluhur MORTAR M5
Ngjitës për pllaka ALTAKOLL
Ngjitës për pllaka ALTAKOLL
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart