Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Ngjitës për pllaka ECO+

Add your review

L840

Pamja: Pluhur
Paketimi: Thes letre 25 kg
Ngjyra: Gri, Bardhë
Konsumi: 3-5 kg/m2
Magazinimi: Të ruhet në vënde të thata mbi paleta druri.
Koha e magazinimit: 12 muaj nga data e prodhimit.
Masa vëllimore: 1.5 gr/cm3
Djegshmëria: I padjegshëm
Uji për përzierje: 6.5-7 litra ujë për 25 kg
pH i përzierjes: 13
Temperatura e aplikimit: +50C deri në +350C.
Koha e korigjimit: 35min
Mbushja e fugave në mure: Pas 8 deri 12 orë
Mbushja e fugave në dysheme: Pas 24 orë
Deformueshmëria: I pa deformueshëm
I shkelshëm: Pas 24 orësh
Rezistenca në shtypje: > 10 N/mm2
Forca ngjitëse pas 28 ditësh (kushte normale): ≥ 1 N/mm2
Forca ngjitese pas zhytjes në ujë: ≥ 1 N/mm²
Forca ngjitese pas reaksionit nga ngrohja: ≥ 1 N/mm²
Forca ngjitëse pas cikleve ngrirje-shkrirje: ≥ 1 N/mm²

L840

Sold by
Dekoll
@ Dekoll
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Ngjitës për pllaka ECO+

Ngjitës për pllaka ECO+

Me bazë çimentoje (C), me forcë ngjitese të përmiresuar dhe kohë punueshmërie të gjatë (E) i përbërë nga rëra karbonatesh të cilësisë së lartë dhe additivë specifike. I klasifikuar si ngjitës C2E sipas standartit EN 12004. Karakterizohet nga një punueshmëri e shkëlqyer, rezistencë shumë të mirë ndaj lagështisë dhe ndaj ngricave. Aplikohet për shtresa deri në trashësi deri në 6 mm.

FUSHA E APLIKIMIT

I përshtatshëm për ngjitjen e pllakave të qeramikës në suporte me bazë çimento, gres-porcelanit, klinkerit, mermerit të pllakave me absorbim të ulët. Për ngjitjen në bazamente me një lëvizshmëri të caktuar të tilla si ballkone, tarraca, banjo, për dysheme dhe mure në ambjente të jashtme dhe të brëndshme ku ka prani lagështie. Për dysheme me trafik të lartë si shkolla dhe spitale. Për ambjente tregtare dhe industriale. I rekomandueshem për fasada deri në 10 m lartësi, gjithashtu për ngjitjen e pllakës mbi pllakë (në këtë rast duhet që pllakat të jenë të qëndrueshmë dhe të palevizshme). I përshtatshëm për ngjitjen e pllakave për formate mesatare dhe të mëdhaja.

MENYRA E PERGATITJES SE PERZIERJES

Përzieni 6.5-7 litra ujë të pastër me 25 kg Eco+, përzjeni masën e krijuar me një përzierës elektrik derisa të formohet një masë homogjene dhe pa kokërriza. Lëreni në qetësi për 10 minuta dhe më pas përziheni përsëri përpara përdorimit. Koha e punueshmërisë së përzierjes është 2-3 orë. Në kushte normale temperaturash (20°C).

PËRGATITJA E SUPORTIT

Suportet me bazë çimento duhet të jenë të qëndrueshëm, rezistent dhe të rregullt, pa vajra dhe jo të pista dhe pa mbetje bojrash si dhe duhet të kenë arritur paraprakisht kohën e maturimit. Përafërsisht dyshemetë tradicionale me bazë çimento me kohë fortësimi normale duhet të kenë një kohë stazhionimi të pakten 28 ditë, bazamentet me suva tradicionale duhet të thahen për të pakten 14 ditë. Disnivelet e mëdha ose çarjet e mëdha duhen të rregullohen paraprakisht. Të gjitha tipet e suporteve duhet të pastrohen paraprakisht para aplikimit të produktit në mënyrë mekanike. Përpara aplkimit të produktit sipërfaqja e suportit duhet të lagët në mënyrë që produkti të krijojë një ngjitje sa më të mirë me të.

PDF:

ECO+

Njihuni me produktet tona Dekoll

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ngjitës për pllaka ECO+”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Rrjetë përforcuese për sisteme termoizolimi
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Gratex Silikoni

Gratex Silikoni

Sold by Dekoll
L3,300
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
CIMENTO E BARDHE

CIMENTO E BARDHE

Sold by Dekoll
L720
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Polisterol me Grafit Dekoll
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Grafiato 3R me thas

Grafiato 3R me thas

Sold by Dekoll
L1,250
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Grafiato Silikoni Dekoll
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart