Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Ngjitës për pllaka EMIX

Add your review

L435

Pamja: Pluhur
Paketimi: Thes letre 25 kg
Ngjyra: Gri
Konsumi: 3-5 kg/m2
Magazinimi: Të ruhet në vënde të thata mbi paleta druri.
Koha e magazinimit: 12 muaj nga data e prodhimit.
Masa vëllimore: 1.5 gr/cm3
Djegshmëria: I padjegshëm
Uji për përzierje: 6-6.5 litra ujë për 25 kg
pH i përzierjes: 13
Temperatura e aplikimit: +50C deri në +350C.
Koha e korigjimit: 30min
Mbushja e fugave në mure: Pas 8 deri 12 orë
Mbushja e fugave në dysheme: pas 24 orë
Deformueshmëria: I pa deformueshëm
I shkelshëm: Pas 24 orësh
Rezistenca në shtypje: > 6.5 N/mm2
Forca ngjitëse pas 28 ditesh: ≥ 0,5N/mm2
Forca ngjitese pas zhytjes ne ujë: ≥ 0,5 N/mm²
Forca ngjitese pas reaksionit nga ngrohja: ≥ 0,5 N/mm²
Forca ngjitëse pas cikleve ngrirje-shkrirje: ≥ 0,5 N/mm²

L435

Sold by
Dekoll
@ Dekoll
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Ngjitës për pllaka EMIX

Ngjitës për pllaka EMIX

Me bazë çimento me forcë ngjitese normale. Karakterizohet nga një punueshmëri shumë e mirë, rezistencë të mirë ndaj lagështisë dhe fortësi të njëtrajtshme. I klasifikuar si ngjitës C1 sipas standartit EN 12004.

FUSHA E APLIKIMIT

I përshtatshëm për ngjitjen e pllakave të qeramikës, gresit, porcelanit, për dysheme me bazë çimento në ambjente të brëndshme. I përshtatshëm për ngjitjen e pllakave me dimensione 5-30 cm. Konsumi 3-4.5 kg/m², sipas dimensioneve të dhëmbezimit të shpatullës dhe tipit të bazamentit.

MENYRA E PERGATITJES SE PERZIERJES

Përzieni 6-6.5 litra ujë të pastër me 25 kg E-Mix, përzjeni masën e krijuar me një përzierës elektrik derisa të formohet një masë homogjene edhe pa kokërriza. Lëreni në qetësi për 10 minuta dhe me pas përziheni përsëri përpara përdorimit. Koha e punueshmërisë së përzierjes është 2-3 orë.

PËRGATITJA E SUPORTIT

Të gjitha tipet e suporteve me bazë çimento duhet të pastrohen paraprakisht përpara se të aplikohet produkti. Suporti mund të përmbajë papastërti të tilla si pluhura, vajra apo mbetje të ndryshme që ndikojnë negativisht në fortësine e ngjitësit. Pastrimi mund të bëhet në mënyrë mekanike me fshesë, etj. Përpara aplikimit të produktit siperfaqja e suportit duhet të spërkatet me ujë në mënyrë që produkti të krijojë një ngjitje sa më të mirë dhe të ketë një kohë hapje sa më optimale.

Aplikimi

Fillimisht produkti rekomandohet të shtrohet me pjesën e drejtë të mallës për të pasur një shpërndarje sa më të njëtrajtshme dhe më pas me pjesën e dhëmbëzuar. Vendosja e pllakave bëhet duke ushtruar një presion të vogël mbi pllakë duke u siguruar që pllaka të mbulohet në të gjithë siperfaqjen me kollë. Konsumi 3-5 kg/m², sipas dimensioneve të dhëmbëzimit të shpatullës dhe tipit të bazamentit.

PDF:

EMIX

Njihuni me produktet tona Dekoll

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ngjitës për pllaka EMIX”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka INTRAKOLL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Polisterol EPS TERMAX

Polisterol EPS TERMAX

Sold by Dekoll
L8,400
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Upa Plastike

Upa Plastike

Sold by Dekoll
L20
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Fino e imët DEKOFIN
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Stuko Betoni BETOFINISH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO E LENGSHME

GRAFIATO E LENGSHME

Sold by Dekoll
L3,000
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart