Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Ngjitës për pllaka INTRAKOLL

Add your review

L575

Pamja: Pluhur
Paketimi: Thes letre 25 kg
Ngjyra: Gri, bardhë
Konsumi: 3-5 kg/m2
Magazinimi Të ruhet në vënde të thata mbi paleta druri.
Koha e magazinimit: 12 muaj nga data e prodhimit.
Masa vellimore: 1.5 gr/cm3
Djegshmëria: I padjegshëm
Uji per përzierje: 6-6.5 litra ujë për 25 kg
pH i përzierjes: 13
Temperatura e aplikimit: +50C deri në +350C.
Koha e korigjimit: 30min
Mbushja e fugave në mure: Pas 8 deri 12 orë
Mbushja e fugave në dysheme: Pas 24 orë
Deformueshmëria: I pa deformueshëm
I shkelshëm: Pas 24 orësh
Rezistenca në shtypje: > 7 N/mm2
Forca ngjitëse pas 28 ditësh: ≥ 0,5 N/mm2
Forca ngjitese pas zhytjes në ujë: ≥ 0,5 N/mm²
Forca ngjitese pas reaksionit nga ngrohja: ≥ 0,5 N/mm²
Forca ngjitëse pas cikleve ngrirje-shkrirje: ≥ 0,5 N/mm²

L575

Sold by
Dekoll
@ Dekoll
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Ngjitës për pllaka INTRAKOLL

Ngjitës për pllaka INTRAKOLL

Me bazë çimento me forcë ngjitese normale. Karakterizohet nga një punueshmëri shumë e mirë, rezistencë të mirë ndaj lagështisë dhe fortësi të njëtrajtshme. I klasifikuar si ngjitës C1 sipas standartit EN 12004.

FUSHA E APLIKIMIT

I përshtatshëm për ngjitjen e pllakave të qeramikës, gresit, gres-porcelanit, për dysheme dhe mure me bazë çimento, në ambjente të jashme dhe të brëndshme. I përshtatshëm për ngjitjen e pllakave me dimensione 5-40 cm.

MENYRA E PERGATITJES SE PERZIERJES

Përzieni 6-6.5 litra ujë të pastër me 25 kg Intrakoll, përzieni masën e krijuar me një përzierës elektrik derisa të formohet një masë homogjene edhe pa kokërriza. Lëreni në qetësi për 10 minuta dhe më pas përziheni përsëri përpara përdorimit. Koha e punueshmërisë së përzierjes është 2-3 orë.

PËRGATITJA E SUPORTIT

Të gjitha tipet e suporteve me bazë çimento duhet të pastrohen paraprakisht përpara se të aplikohet produkti. Suporti mund të përmbajë papastërti të tilla si pluhura, vajra apo mbetje të ndryshme që ndikojnë negativisht në aplikimin e ngjitesit. Pastrimi mund të bëhet në mënyrë mekanike. Përpara aplkimit të produktit sipërfaqja e suportit duhet të spërkatet me ujë në mënyrë që produkti të krijojë një ngjitje sa më të mirë dhe të ketë një kohë punueshmërie sa më optimale.

Aplikimi

Fillimisht produkti rekomandohet të shtrohet me pjesën e drejtë të mallës për të pasur një shpërndarje sa më të njëtrajtshme dhe me pas me pjesën e dhëmbëzuar. Aplikimi bëhet me një mallë të përshtatshme në varësi të llojit të pllakës që shtrohet. Vendosja e pllakave bëhet duke ushtruar një presion të vogël mbi pllakë duke u siguruar që pllaka të mbulohet në të gjithë siperfaqjen me kollë Konsumi 3-5 kg/m², sipas dimensioneve të dhëmbëzimit të shpatullës dhe tipit të bazamentit.

PDF:

INTRAKOLL

Njihuni me produktet tona Dekoll

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ngjitës për pllaka INTRAKOLL”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Astar universal ECOLINER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka S-FLEX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Grafiato me thas GRATEX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka MAXIKOLL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Stuko patinimi PINTOFINISH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka FLEXKOLL
Ngjitës për pllaka INTRAKOLL
Ngjitës për pllaka INTRAKOLL
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart