Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Ngjitës për pllaka MAXIKOLL

Add your review

L600

 • Pamja: Pluhur
 • Paketimi: 25 KG
 • Ngjyra: E bardhë
 • Magazinimi: Të ruhet në vende të thata mbi paleta druriKonsumi: 3-4.5 kg/m2
 • Koha e Magazinimit: 12 muaj nga data e prodhimit
 • Masa Vëllimore: 1.8-1.9 gr/cm3
 • Reaksioni ndaj zjarrit: Klasa A1
 • Ujë për përzierje: 6 litra ujë për 25 kg
 • pH i përzierjes: 13
 • Temperatura e Aplikimit: +5°C deri në +35°C
 • Koha e Korigjimit: 30 min
 • Mbushja e fugave në mure: Pas 8 deri 12 orësh
 • Mbushja e fugave në dysheme: Pas 24 orësh
 • I shkelshëm: Pas 24 orësh
 • Forca ngjitëse pas 25 ditësh (kushte normale): ≥ 1 N/mm
 • Forca ngjitëse pas zhytjes në ujë: ≥ 1 N/mm
 • Forca ngjitëse në nxehtësi: ≥ 1 N/mm
 • Forca ngjitëse pas cikleve ngrirje-shkrirje: ≥ 1 N/mm
 • Forca ngjitëse pas 30 minutash: ≥ 0.5 N/mm²
 • Rrëshkitshmëria: ≤ 0.5 mm

L600

Sold by
Dekoll
@ Dekoll
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Ngjitës për pllaka MAXIKOLL

Ngjitës për pllaka MAXIKOLL

Me bazë çimento (C ) , me forcë ngjitëse të përmirësuar (2) , pa rrëshkitshmeri vertikale (T ). I përbëre nga rërë mermeri me granulometri të seleksionuar duke i atribuar ngjitësit bardhësi të veçantë . I klasifikuar si ngjitës C2T sipas standartit EN 12004

Fusha e Aplikimit

Maxikoll rekomandohet për ngjitjen e pllakave të qeramikës dhe gresit në ambjente të brëndshme dhe te jashtme. I përshtatshëm për përdorim në suporte të qendrueshme me bazë çimento si beton , çimento , suva .

Aplikimi

Fillimisht produkti rekomandohet të shtrohet me pjesën e drejtë të mallës për të pasur një shpërndarje sa më të njëtrajtshme dhe më pas me pjesën e dhëmbëzuar. Vendosja e pllakave bëhet duke ushtruar një presion të vogël mbi pllakë duke u siguruar që pllaka të mbulohet në të gjithë siperfaqjen me kollëFillimisht produkti rekomandohet të shtrohet me pjesën e drejtë të mallës për të pasur një shpërndarje sa më të njëtrajtshme dhe më pas me pjesën e dhëmbëzuar. Vendosja e pllakave bëhet duke ushtruar një presion të vogël mbi pllakë duke u siguruar që pllaka të mbulohet në të gjithë siperfaqjen me kollë.

PDF:

MAXIKOLL

Njihuni me produktet tona Dekoll

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ngjitës për pllaka MAXIKOLL”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Grafiato 2R me thas
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka ECO+
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka INTRAKOLL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Rrjetë përforcuese për sisteme termoizolimi
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka STRONGKOLL C2
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
grafiato-1-5v-me-thas

Grafiato 1.5V me thas

Sold by Dekoll
L1,020
Ngjitës për pllaka MAXIKOLL
Ngjitës për pllaka MAXIKOLL
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart