Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Ngjitës për pllaka S-FLEX

Add your review

L1,160

Pamja: Pluhur
Paketimi:
Thes letre 25 kg
Ngjyra:Bardhë, Gri
Konsumi:
2.5-5 kg/m2
Magazinimi:
Të ruhet në vënde të thata mbi paleta druri
Koha e magazinimit:12 muaj nga data e prodhimit
Masa vëllimore: 1.8 gr/cm3Djegshmëria: I padjegshëm
Ujë për përzierje: 6-7 litra ujë për 25 kg
pH i përzierjes: 12
Temperatura e aplikimit: +5°C deri në +35°C
Koha e korigjimit: 35-40 min
Mbushja e fugave në mure: Pas 8 deri 12 orësh
Mbushja e fugave në dysheme: Pas 24 orësh
Deformueshmëria: I pa deformueshëm
I shkelshëm: Pas 24 orësh
Rezistenca në shtypje: > 12 N/mm2
Forca ngjitëse në beton: > 1 N/mm²
Forca ngjitëse pas 28 ditësh (kushte normale): ≥ 1 N/mm²
Forca ngjitese pas zhytjes në ujë: ≥ 1 N/mm²
Forca ngjitese pas reaksionit nga ngrohja: ≥ 1.5 N/mm²
Forca ngjitëse pas cikleve ngrirje-shkrirje: ≥ 1 N/mm²

L1,160

Sold by
Dekoll
@ Dekoll
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Ngjitës për pllaka S-FLEX

Ngjitës për pllaka S-FLEX me bazë çimento (C ) , me forcë ngjitese te permiresuar (2) , pa rreshkitshmeri vertikale (T ) , kohe e gjate punueshmerie (E ) dhe me fleksibilitet (S1). I klasifikuar si ngjitës C2TES1 sipas standartit EN 12004.

Specifikime: Ngjitës me bazë çimento, i përbërë nga rërë mermeri shumë cilesore me granulometri të seleksionuar, rezina sintetike dhe aditivë special të modifikuar. Teknologjia e avancuar në shpërndarjen granulometrike dhe përbërësit special i japin produktit cilësi të shkëlqyer në fleksibilitet dhe punueshmëri, çka e bën këtë ngjitës ideal për ngjitjen e pllakave të mermerit, gurit natyror, granitit, mozaikekeve.

FUSHA E APLIKIMIT

Shumë i përshtatshëm për ngjitjen e pllakave të mermerit, pllakave të gurit, mozaikëve, pllakave me spesor të lartë në suporte me bazë çimento, për dysheme dhe mure, në ambjente të jashtme dhe të brëndshme ku ka prani të madhe lagështie. I rekomandueshëm për fasada, tarraca, për ambjente me ngrohje qëndrore, për ambjente që janë pjesë e vibrimeve, shtypjeve të vazhdueshme, gjithashtu për ngjitjen e pllakës mbi pllakë (në këtë rast duhet që pllakat të jënë të qëndrueshme dhe të palevizshme), për ambjente industriale, për suporte të valëzuara dhe të paqëndrueshme (kjo si rezultat i elasticitetit dhe deformueshmërisë së lartë).

MENYRA E PERGATITJES SE PERZIERJES

Përzieni 6-7 litra ujë të pastër me 25 kg ADESIFLEX, përzieni masën e krijuar me një përzierës elektrik deri sa të formohet një masë homogjene dhe pa kokërriza. Lëreni në qetësi për 10 minuta dhe më pas përzieni përsëri përpara përdorimit. Koha e punueshmërisë së përzierjes është 2-3 orë në kushte normale temperaturash (20°C).

PËRGATITJA E SUPORTIT

Suportet me bazë çimento duhet të jenë të qëndrueshëm, rezistent dhe të rregullt, pa vajra dhe jo të pista dhe pa mbetje bojrash si dhe duhet të kenë arritur paraprakisht kohën e maturimit. Përafërsisht dyshemetë tradicionale me bazë çimento me kohë fortësimi normale duhet të kenë një kohë stazhionimi të pakten 28 ditë, bazamentet me suva tradicionale duhet të thahen për të paktën 14 ditë. Disnivelet e mëdha ose çarjet e mëdha duhen të rregullohen paraprakisht. Të gjitha tipet e suporteve duhet të pastrohen paraprakisht para aplikimit të produktit në mënyrë mekanike. Përpara aplkimit të produktit sipërfaqja e suportit duhet të laget në mënyrë që produkti të krijojë një ngjitje sa më të mirë me të.

PDF:

S-FLEX

Njihuni me produktet tona Dekoll

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ngjitës për pllaka S-FLEX”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
FINO 07 e bardhë

FINO 07 e bardhë

Sold by Dekoll
L300
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka ALTAKOLL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës dhe rrafshues BONDEX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llaç pluhur MORTAR M5
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka MAXIKOLL
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
Aditiv plastifikues FUGALASTIC
Ngjitës për pllaka S-FLEX
Ngjitës për pllaka S-FLEX
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart