Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Ngjitës për pllaka STRONGKOLL C2

Add your review

L2,200

Pamja: Pluhur
Paketimi: Thes letre 25 kg
Ngjyra: Gri, Bardhë
Konsumi 4-5 kg/m2
Magazinimi: Të ruhet në vënde të thata mbi paleta druri.
Koha e magazinimit: 12 muaj nga data e prodhimit.
Masa vëllimore: 1.7gr/cm3
Djegshmëria: I padjegshëm
Uji per përzierje: 7-8 litra ujë për 25 kg
pH i përzierjes:13
Temperatura e aplikimit: +50C deri në +350C.
Koha e korigjimit: 35-40min
Mbushja e fugave në mure: Pas 8 deri 12 orë
Mbushja e fugave në dysheme: Pas 24 orë
Deformueshmëria: I pa deformueshëm
I shkelshëm: Pas 24 orësh
Rezistenca në shtypje: > 10 N/mm2
Forca ngjitëse në beton: > 1.5 N/mm2
Forca ngjitëse pas 28 ditësh(kushtenormale): ≥ 1.5 N/mm2
Forca ngjitese pas zhytjes në ujë≥ 1 N/mm²
Forca ngjitese pas reaksionit nga ngrohja: ≥ 1.5 N/mm²
Forca ngjitëse pas cikleve ngrirje-shkrirje: ≥ 1.5 N/mm²

L2,200

Sold by
Dekoll
@ Dekoll
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Ngjitës për pllaka STRONGKOLL C2

Ngjitës për pllaka STRONGKOLL C2

Me bazë çimento shumë cilesor, I deformueshëm, shumë elastic, I përbërë nga rërë karbonati dhe mermeri të cilësisë së lartë, rezina sintetike dhe additive specifike, me forcë ngjitëse të përmirësuar, rezistent ndaj rrëshkitjes dhe kohë punueshmërie të gjatë. Karakterizohet nga një punueshmëri e shkëlqyer, rezistencë të lartë ndaj lagështisë dhe fortësi të një trajtshme. Aplikohet për shtresa në trashësi deri në 15 mm. I klasifikuar si ngjitës C2TES1 sipas standartit EN 12004.

FUSHA E APLIKIMIT

I përshtatshëm për ngjitjen e pllakave të qeramikës në suporte me bazë çimento, gres-porcelanit, klinkerit, mermerit, pllakave të gurit, mozaikëve, pllakave me absorbim të ulët, pllakave me spesor të lartë, për dysheme dhe mure, në ambjente të jashme dhe të brëndshme ku ka prani të madhe lagështie. I rekomandueshëm për fasada të larta, tarraca, për ambjente me ngrohje qëndrore, për ambjente që janë pjesë e vibrimeve, shtypjeve të vazhdueshme, gjithashtu për ngjitjen e pllakës mbi pllakë (në këtë rast duhet që pllakat të jënë të qëndrueshme dhe të palevizshme). Ideal për pishina, për ambjente industriale, për suporte të valëzuara dhe të paqëndrueshme (kjo si rezultat i elasticitetit dhe deformueshmërisë së lartë). I përshtatshëm për ngjitjen e pllakave me dimensione 5-300 cm.

MENYRA E PERGATITJES SE PERZIERJES

Përzieni 7-8 litra ujë të pastër me 25 kg Strongkoll, përzieni masen e krijuar me një përzierës elektrik deri sa të formohet një masë homogjene dhe pa kokërriza. Lëreni në qetësi për 10 minuta dhe më pas përzieni përsëri përpara përdorimit. Koha e punueshmërisë së përzierjes është 2-3 orë në kushte normale temperaturash (20°C).

PËRGATITJA E SUPORTIT

Suportet me bazë çimento duhet të jenë të qëndrueshëm, rezistent dhe të rregullt, pa vajra dhe jo të pista dhe pa mbetje bojrash si dhe duhet të kenë arritur paraprakisht kohën e maturimit. Përafërsisht dyshemetë tradicionale me bazë çimento me kohë fortësimi normale duhet të kenë një kohë stazhionimi të pakten 28 ditë, bazamentet me suva tradicionale duhet të thahen për të paktën 14 ditë. Disnivelet e mëdha ose çarjet e mëdha duhen të rregullohen paraprakisht. Të gjitha tipet e suporteve duhet të pastrohen paraprakisht para aplikimit të produktit në mënyrë mekanike. Përpara aplkimit të produktit siperfaqja e suportit duhet të laget në mënyrë që produkti të krijojë një ngjitje sa më të mirë me të.

Aplikimi

Fillimisht produkti rekomandohet të shtrohet me pjesën e drejtë të mallës për të pasur një shpërndarje sa më të njëtrajtshme dhe më pas me pjesën e dhëmbëzuar. Aplikimi bëhet me një mallë të përshtatshme në varësi të llojit të pllakës që shtrohet. Vendosja e pllakave bëhet duke ushtruar një presion të vogël mbi pllakë duke u siguruar që pllaka të mbulohet në të gjithë siperfaqjen me kollë. Koha e hapjes së produktit në kushte atmosferike normale është 35 minuta për temperatura 23°C. Kushtet atmosferike mund të ndikojnë në kohën e tharjes së produktit. Duhet pasur kujdes që kolla nuk duhet të formojë siperfaqje filmi. Në të kundërt atëherë është e nevojshme që të kalohet dhe një herë malla mbi kollë. Nuk këshillohet që pllakat të vendosen me fuga të puthitura. Pllakat vendosen në mënyre të tillë që të jenë të përshtatshme me dimensionet e tyre. Në siperfaqjet e bashkimit me muret vertikale duhet lënë një distancë prej 5 mm.

APLIKIMI I BOJAKUT

Fugat e pllakave mund të mbyllen pas rreth 4 orësh. Fugat elastike duhet të mbyllen me silikon. Dyshemetë e shtruara janë të shkelshëm pas 4 orësh. Tharja e plotë arrihet pas 24 oresh.

PDF:

STRONGKOLL C2

Njihuni me produktet tona Dekoll

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ngjitës për pllaka STRONGKOLL C2”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO E LENGSHME

GRAFIATO E LENGSHME

Sold by Dekoll
L3,000
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
FINO 07 e bardhë

FINO 07 e bardhë

Sold by Dekoll
L300
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Gratex Silikoni

Gratex Silikoni

Sold by Dekoll
L3,300
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Grafiato Silikoni Dekoll
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Upa Plastike

Upa Plastike

Sold by Dekoll
L20
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
BOJAK ULTRAFUGA 2+

BOJAK ULTRAFUGA 2+

Sold by Dekoll
L850
Ngjitës për pllaka STRONGKOLL C2
Ngjitës për pllaka STRONGKOLL C2
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart