Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Ngjitës për pllaka VERTIKOLL

Add your review

L620

Pamja: Pluhur
Paketimi: Thes letre 25 kg
Ngjyra: Gri, Bardhë
Konsumi: 3-5 kg/m2
Magazinimi: Të ruhet në vënde të thata mbi paleta druri.
Koha e magazinimit: 12 muaj nga data e prodhimit.
Masa vellimore: 1.5gr/cm3
Djegshmëria: I padjegshëm
Uji për përzierje: 6.5-7 litra ujë për 25 kg
pH i përzierjes: 13
Temperatura e aplikimit: +50C deri në +350C.
Koha e korigjimit: 30min
Mbushja e fugave në mure: Pas 8 deri 12 orë
Mbushja e fugave në dysheme: Pas 24 orë
Deformueshmëria: I pa deformueshëm
I shkelshëm: Pas 24 orësh
Rezistenca në shtypje: > 8.5 N/mm2
Forca ngjitëse pas 28 ditësh: ≥ 0,5 N/mm2
Forca ngjitese pas zhytjes në ujë: ≥ 0,5 N/mm²
Forca ngjitese pas reaksionit nga ngrohja: ≥ 0,5 N/mm²
Forca ngjitëse pas cikleve ngrirje-shkrirje: ≥ 0,5 N/mm²

L620

Sold by
Dekoll
@ Dekoll
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Ngjitës për pllaka VERTIKOLL

Ngjitës për pllaka VERTIKOLL

Me bazë çimento me forcë ngjitëse normale dhe rezistent ndaj rrëshkitjes. Karakterizohet nga një punueshmëri shumë e mirë, rezistencë të mirë ndaj lagështisë, kohë optimale korrigjimi dhe fortësi të një trajtshme. I klasifikuar si ngjitës C1T sipas standartit EN 12004.

FUSHA E APLIKIMIT

I përshtatshëm për ngjitjen e pllakave të qeramikës, gres-porcelanit, për dysheme dhe mure në ambjente të jashtme dhe të brëndshmë me bazë çimento. I përshtatshëm për ngjitjen e pllakave me dimensione 5-40 cm.

MENYRA E PERGATITJES SE PERZIERJES

Përzieni 6-6.5 litra ujë të pastër me 25 kg Verikoll, përzieni masen e krijuar me një përzierës elektrik derisa të formohet një masë homogjene dhe pa kokërriza. Lëreni në qetësi për 10 minuta dhe më pas përzieni përsëri përpara përdorimit. Koha e punueshmërisë së përzierjes është 2-3 orë.

PËRGATITJA E SUPORTIT

Të gjitha tipet e suporteve me bazë çimento duhet të pastrohen paraprakisht përpara se të aplikohet produkti. Suporti mund të përmbajë papasterti të tilla si pluhura, vajra apo mbetje të ndryshme të cilat ndikojnë negativisht në forcën ngjitese të produktit. Pastrimi mund të bëhet në menyrë mekanike. Përpara aplikimit të produktit siperfaqja e suportit duhet të spërkatet me ujë në mënyrë që produkti të krijojë një ngjitje sa më të mirë dhe të ketë një kohë punueshmërie sa më optimale.

APLIKIMI

Fillimisht produkti rekomandohet të shtrohet me pjesën e drejtë të mallës për të pasur një shperndarje sa më të njëtrajtshme dhe me pas me pjesen e dhëmbezuar. Aplikimi bëhet me një mallë të përshtatshme në varësi të llojit të plllakës që shtrohet. Vendosja e pllakave bëhet duke ushtruar një presion të vogël mbi pllakë duke u siguruar që pllaka të mbulohet në të gjithë siperfaqjen me kollë. Konsumi 3-5 kg/m² sipas dimensioneve të dhëmbëzimit të shpatullës dhe tipit të bazamentit.

PDF:

VERTIKOLL

Njihuni me produktet tona Dekoll

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ngjitës për pllaka VERTIKOLL”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka MAXIKOLL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Polisterol me Grafit Dekoll
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Gratex Silikoni

Gratex Silikoni

Sold by Dekoll
L3,300
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës pllakash ADESIFLEX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Hidroizolues bikomponent DEKOLASTIK
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
Aditiv plastifikues FUGALASTIC
Ngjitës për pllaka VERTIKOLL
Ngjitës për pllaka VERTIKOLL
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart