Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Polisterol Bekatherm Eps Grafit 5cm

Add your review

L11,500

Bekatherm EPS Grafit është pllakë fasaduese termoizoluese me performansa të përmirësuara në raport me pllakat standarde fasaduese termoizoluese. Dallohet me depërtim të ulët të nxehtësisë me fortësi të shtuar mekanike. Karakteristikat e nxehtësisë janë përmirësuar për 20%. Bekatherm EPS Grafit janë pllaka të punuara nga polistireni i zgjeruar me shtojca grafiti, sipas procesit të prodhimit në pajtim me SRPS EN 13163. Është i dedikuar për montimin në sistemet kontaktuese fasaduese termoizoluese (ETICS), varësisht nga kërkesat mekanike, të sigurisë dhe termike mund të përdoret si shtresë termoizoluese në panelë sandviç, në sandviç mure, për termoizolimin e mureve të brendshme, të tavaneve dhe kulmeve.

L11,500

@ materiale.ndertimi.donald
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Polisterol Bekatherm Eps Grafit 5cm

Polisterol Bekatherm Eps Grafit 5cm

PËRDORIMI

Bekatherm EPS Grafit është pllakë fasaduese termoizoluese me performansa të përmirësuara në raport me pllakat standarde fasaduese termoizoluese. Dallohet me depërtim të ulët të nxehtësisë me fortësi të shtuar mekanike. Karakteristikat e nxehtësisë janë përmirësuar për 20%. Bekatherm EPS Grafit janë pllaka të punuara nga polistireni i zgjeruar me shtojca grafiti, sipas procesit të prodhimit në pajtim me SRPS EN 13163. Është i dedikuar për montimin në sistemet kontaktuese fasaduese termoizoluese (ETICS), varësisht nga kërkesat mekanike, të sigurisë dhe termike mund të përdoret si shtresë termoizoluese në panelë sandviç, në sandviç mure, për termoizolimin e mureve të brendshme, të tavaneve dhe kulmeve.

MONTIMI

Produktet montohen në pajtim me udhëzimet për montimin e sistemit fasadues kontaktues termoizolues (ETICS),si dhe me rregullat e përgjithshme për kryerjen e punimeve termoizoluese në ndërtimtari.

 

Njihuni me produktet tona GB Thermo Color

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Polisterol Bekatherm Eps Grafit 5cm”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJE BETONI STRABEN 80-G👇
BOJE BETONI STRABEN 80-G👇
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Polisterol Bekatherm Gold
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO AKRILIKE BK-Plast
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
VIDA & UPA GIPSI AKIFIX
VIDA & UPA GIPSI AKIFIX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
HELMETE NDERTIMI AKIFIX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
IZOELASTIC A+B
Polisterol Bekatherm Eps Grafit 5cm
Polisterol Bekatherm Eps Grafit 5cm
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart