Perzieni 5-5.5l uje me nje thes 15 kg produkt me perzieres elektrik me numer te vogel rrotullimesh derisa te arrihet nje mase homogjene dhe pa kokrriza. Lereni produktin ne qetesi per 5minuta dhe perziejeni perseri perpara perdorimit. Aplikoni produktin me nje malle inoksi dhe beni nivelimin e saj ne nje trashesi prej 3mm. Kushtet atmosferike ndikojne ne kohen e tharjes se produktit.

PDF:

PINTOFINISH

Njihuni me produktet tona Dekoll

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM