Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

AREON

alev Ltd është e specializuar në prodhimin e freskuesve të ajrit të makinave. Kompania është themeluar në vitin 1990 nga z. Dimitar Balev dhe ka filluar aktivitetin e saj me distribuimin e aromatizuesve për vetura. Menjëherë pas kësaj, z. Balev vendosi të hapë fabrikën e tij të prodhimit të freskuesve të ajrit dhe së shpejti ajo u bë furnizuesi kryesor në Evropën Qendrore dhe Lindore. Që nga fillimi i prodhimit të vet, kompania BALEV regjistroi markën e saj tregtare AREON dhe lidhi kontrata shpërndarjeje me partnerë nga vende të ndryshme si Rusia, Ukraina dhe Greqia. Aktualisht, freskuesit e ajrit AREON po shiten me sukses në më shumë se 80 vende në mbarë botën.

FILOZOFIA JONË
Ne besojmë se ekipi ynë është thelbi i zhvillimit tonë të suksesshëm dhe ne vazhdimisht investojmë në zhvillimin e ekipit. Në punën tonë ne vazhdimisht përpiqemi të fitojmë besimin e partnerëve dhe miqve tanë duke krijuar produkte inovative, të cilat ua bëjnë jetën më të bukur, më të lehtë dhe më komode.

PRODHIMI JONË
Objektet e prodhimit të kompanisë BALEV janë të vendosura në një sipërfaqe prej 10 000 m2. në qytetin e Varnës – kryeqyteti detar i Bullgarisë, i cili ka një infrastrukturë shumë të mirë dhe ofron mundësi të shumta për transport tokësor, ajror, detar dhe hekurudhor. Për të përmbushur kërkesat e klientëve tanë, ne aplikojmë kontroll të vazhdueshëm të cilësisë dhe përdorim materiale të cilësisë së lartë në procesin e prodhimit.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AROMATIK MAKINE AREON GEL Anti Tobacco GCK13
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AROMATIK MAKINE AREON GEL Red Apple GCK01
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AROMATIK GEL Apple & Cinnamon GCK16
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AROMATIK MAKINE AREON GEL Black Crystal GCK12
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AROMATIK MAKINE AREON GEL Citrus Squash GCK15
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AROMATIK MAKINE AREON GEL Desire GCK06
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AROMATIK MAKINE AREON GEL Dream GCK02
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AROMATIK MAKINE AREON GEL Gold GSL01
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AROMATIK MAKINE AREON GEL Lemon GCK04
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AROMATIK MAKINE AREON GEL Lilac GCK11
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AROMATIK MAKINE AREON GEL Orange GCK03
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AROMATIK MAKINE AREON GEL Passion GCK07
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
AROMATIK MAKINE AREON GEL Peach GCK21
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AROMATIK MAKINE AREON GEL Platinum GSL03
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
AROMATIK MAKINE AREON GEL Silver GSLB02
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AROMATIK MAKINE AREON GEL Strawberry GCK14
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AROMATIK MAKINE AREON GEL Tutti Frutti GCK08
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AROMATIK MAKINE AREON GEL Vanilla GCK09
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AROMATIK MAKINE AREON GEL Watermelon GCK20
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AROMATIK MAKINE AREON GEL WISH GCK05
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart