Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Dekoll

Dekoll sh.p.k është një kompani e re e ndërtuar së fundmi, aktiviteti i së cilës konsiston në prodhimin e materialeve të ndërtimit si: koll, grafiato, fino, auto nivelant, suva mbushwse, sistem hidroizolimi dhe termoizolimi.
Kjo është fabrika më moderne në Ballkan në saj të teknologjisë së fundit italiane të prodhimit.
Dekoll sh.p.k është një investim i Brunes sh.p.k, kompania distributore më e madhe dhe më prestigjioze e pllakave dhe mobiljeve me 20 vjet përvojë në tregun shqiptar, që zë mbi 30% të tregut në sektorin e shpërndarjes së pllakave. Ajo disponon një rrjet prej 8 dyqanesh të vendosur në të gjithë Shqipërinë.
Dekoll sh.p.k me një kapacitet prodhimi 30 ton në orë dhe një sipërfaqe prej 12 000 m², synon të bëhet kompania udhëheqëse në prodhimin e materialeve të parapërgatitura të ndërtimit në tregun shqiptar, duke përmbushur nevojat e klientëve dhe partnerëve me një gamë të gjërë të produkteve cilësore. Gjithashtu Dekoll synon zgjerimin në tregjet ndërkombëtare duke eksportuar produktet Made in Albania me standarde europiane.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
POLISTEROL EPS
POLISTEROL EPS
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
POLISTEROL EPS GRAFIT
POLISTEROL EPS GRAFIT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka EMIX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka INTRAKOLL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka MAXIKOLL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka VERTIKOLL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka ECO+
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka FLEXKOLL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka ALTAKOLL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka S-FLEX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës pllakash ADESIFLEX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka STRONGKOLL C2
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës për pllaka STRONGKOLL MAXI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Stuko patinimi ULTRAFINISH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Stuko patinimi PINTOFINISH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Polisterol EPS KOKRRIZORË
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Polisterol EPS TERMAX

Polisterol EPS TERMAX

Sold by Dekoll
L8,400
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Polisterol me Grafit Dekoll
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Rrjetë përforcuese për sisteme termoizolimi
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Këndore me rrjetë
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Upa Plastike

Upa Plastike

Sold by Dekoll
L20
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
CIMENTO E BARDHE

CIMENTO E BARDHE

Sold by Dekoll
L720
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Fino e imët DEKOFIN
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Fino e bardhë FINOTEC
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart