Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

GAZPROM

Gazprom është një kompani globale energjetike e fokusuar në kërkimin gjeologjik, prodhimin, transportin, ruajtjen, përpunimin dhe shitjen e gazit, kondensatës së gazit dhe naftës, shitjet e gazit si lëndë djegëse automjetesh, si dhe prodhimin dhe tregtimin e nxehtësisë dhe energjisë elektrike.

Çfarë është gazi natyror

Gazprom e sheh misionin e tij si sigurimin e një furnizimi të besueshëm, efikas dhe të ekuilibruar me gaz natyror, burime të tjera energjetike dhe derivatet e tyre për konsumatorët.

Qëllimi strategjik i Gazprom është të forcojë pozicionin e tij udhëheqës midis kompanive globale të energjisë duke diversifikuar tregjet e shitjeve, duke garantuar sigurinë e energjisë dhe zhvillimin e qëndrueshëm, duke përmirësuar efikasitetin operativ dhe duke përmbushur potencialin e tij shkencor dhe teknik.

Si prodhuesi kryesor i gazit në botë, Gazprom përbën 12 për qind të prodhimit global të gazit dhe 68 për qind të prodhimit vendas të gazit. Aktualisht, Kompania po zbaton në mënyrë aktive projekte të zhvillimit të gazit në shkallë të gjerë në Gadishullin Yamal, në raftin Arktik, Siberinë Lindore dhe Lindjen e Largët Ruse, si dhe një numër projektesh të kërkimit dhe prodhimit të hidrokarbureve jashtë vendit.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GAZPROMNEFT HYDRAULIC HLPD
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GAZPROMNEFT STEELGREASE CS 1, 2
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GAZPROMNEFT GREASE LTS MOLY EP 2
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
G-ENERGY F SYNTH 0W-30
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GAZPROMNEFT MOTO 4 T 30
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GAZPROMNEFT COMPRESSOR S SYNTH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DIESEL TURBO SAE 20 (M-8DM M-10DM)
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Graso LITHOL-24
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GAZPROMNEFT ANTIFREEZE BS
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GAZPROMNEFT HYDRAULIC HLPD
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart