Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

KRAFT PAINTS

Produktet KRAFT PAINTS shpërndahen gjithashtu përmes filialeve, Druckfarben Bulgaria dhe Druckfarben Serbia, si dhe përmes një rrjeti distributorësh në Qipro, Shqipëri, FYROM, Mal të Zi, Maltë, Liban dhe Kosovë. Objektivi kryesor i kompanisë është të ofrojë shërbim të shpejtë dhe efikas ndaj klientit. Fabrika rumune kujdeset kryesisht për nevojat e klientëve të vendosur në rajonet më veriore të Evropës Juglindore, ndërsa fabrika greke mbulon nevojat e klientëve të vendosur në pjesën jugore të Evropës Juglindore.

Fabrika e re përdor sisteme moderne për mbrojtjen e mjedisit, përpunimin dhe riciklimin e mbetjeve industriale dhe menaxhimin e ujërave të shiut dhe ujërave të zeza urbane. Në të njëjtën kohë, sistemet më të avancuara dhe më moderne të sigurisë nga zjarri, zbulimit dhe mbrojtjes nga zjarri janë përdorur për të siguruar shkallën më të lartë të sigurisë për punonjësit.

Duke ecur një hap përpara, në vitin 2010 kompania lançoi BIOCLIMA, një gamë të re sistemesh të kursimit dhe përmirësimit të energjisë me sistemin e certifikuar të izolimit termik të jashtëm, i përbërë nga tre sisteme të certifikuara të kursimit të energjisë dhe përmirësimit të ndërtesave.

KRAFT PAINTS ka fituar një pjesë të konsiderueshme të tregut duke zgjeruar gamën e produkteve si dhe rrjetin e saj të shitjeve. Kompania operon një departament teknik të pajisur mirë dhe të trajnuar në mënyrë të shkëlqyer që fokusohet në produkte inovative, sisteme të kursimit të energjisë dhe produkte miqësore me mjedisin. Kompania ka nxitur marrëdhënie të shkëlqyera me klientët e saj me krijimin e Klubit të Biznesit KRAFT PAINTS dhe duke adoptuar strategji të zgjuara marketingu dhe shitjesh. Aktualisht, kompania krenohet me një gamë të gjerë produktesh që mbulon nevojat profesionale dhe konsumatore. Kompania është sot në zemër të konsumatorit grek dhe në liderët e tregut të lyerjes së bojës me një rrjet që i kalon 900 pikat e shitjes në mbarë vendin.

Për Bojërat KRAFT, prodhimi i veshjeve të ndërtimit premium është një prioritet. Premtimi i kompanisë është t’i sjellë klientët në kontakt me bojën përmes prodhimit të produkteve me cilësi të lartë, inovative dhe të kursimit të energjisë, eko-miqësore.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Boje Akrilike 4SEASONS - Kraft Paints
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Boje Akrilike Go! Exterior - Kraft Paints
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Boje Plastike Master - Kraft Paints
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Boje Plastike Profi Interior - Kraft Paints
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Boje Plastike GO! Interior - Kraft Paints
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Boje Hidromat GO! Hydrochroma - Kraft Paints
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Astar Ekologjik Eco Dur Aqua

Astar Ekologjik Eco Dur Aqua

Sold by Bojra Tirana
L850L9,500
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Astar Mbulues per Njollat Stain Blocker
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Astar Muresh HAFT - Kraft Paints
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Astar Nefti Dur - Kraft Paints
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Astar Muri Dur Aqua White
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Astar Grafiato Plaster Primer
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Antikrimb Wood Care - Kraft Paints
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llak Druri Baze Solventi - Wood Style
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llak Druri Baze Uji - Wood Style
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llak Druri Wood Class
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
Boje Smalti Ekologjike Wood Aqua
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llak Druri Wood Shield - Kraft Paints
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJE METALI KRAFT HARD DUKO
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Boje Smalti Kraft Hard & Gloss
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Bojë smalti Wood Plus
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Boje Metali Classic 3ne1
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Boje Metali Hammered 3ne1
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Boje Metali Metalizato 3ne1
Show next
KRAFT PAINTS
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart