Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

MAPEI

Ditë pas dite, kantieret e ndërtimit në mbarë botën mund të mbështeten në Mapei
Më shumë se tetëdhjetë vjetori: 80 vjet përvojë në dispozicion të të gjithë klientëve tanë. Udhëheqja jonë bazohet në njohuritë që nuk janë të pakta. Mapei Group, një ekip i mrekullueshëm që lulëzon me sfidat: për ne, cilësia në punët e ndërtimit është ajo që bën diferencën, prandaj jemi lider botëror në prodhimin e ngjitësve, ngjitësve dhe produkteve kimike për industrinë e ndërtimit.

“”
TRANSPARENCA DHE EFEKTIVITETI: KËTO JANË IDETË E NDAJNË NJË GRUP TË FRIKSHËM, TË DETIKUAR TË RRITET PËR SHUMË VJET TË ARDHUR.
GIORGIO SQUINZI

Mapei është një biznes familjar i themeluar në Itali, i cili, i udhëhequr nga familja Squinzi, është bërë një lojtar kryesor në industrinë e ndërtimit që vepron në mbarë botën.

https://youtu.be/raO6NtVyDhg

Nga themelet në çati
Ne plotësojmë nevojat e të gjithë klientëve tanë me ofertën më gjithëpërfshirëse në botë të produkteve për sektorin e ndërtimit. Ne jemi të përkushtuar të përdorim lëndët e para më të mira dhe të punësojmë personelin më të kualifikuar në mënyrë që të ofrojmë gjithmonë produktin më të mirë të mundshëm.
“”
TË MENDONI MË MADH DHE TË ZGJEROHET NË TË GJITHË globin PA HUMBUR KARAKTERISTIKAT E NJË BIZNES FAMILJARE.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
HIDROIZOLUES MAPEI MAPELASTIC 2K
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llaç dy-komponentësh për hidroizolimin PLANISEAL 288
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Hidroizolues i lëngshëm MAPELASTIC AQUADEFENSE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Hidroizolues Mapei MAPELASTIC TURBO
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Shirit hidroizolues MAPEBAND
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llac bllokues i ujit LAMPOSILEX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Hidroizolues elastik AQUAFLEX ROOF
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës epoksi dy komponentësh ADESILEX PG4
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pastrues për pllake porcelani KERANET
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon montimi ULTRABOND MS RAPID
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon akrilik për montim ULTRABOND SUPER-GRIP
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Astar për silikona PRIMER FD
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon sanitar Mapei MAPESIL Z PLUS
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikoni neutral për gurë MAPESIL LM
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës silikoni MAPESIL GP
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
Silikon Mapei kundra mykut MAPESIL AC
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon temperature MAPESIL 300°C
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon poliuretani "sallam" MAPEFLEX PU50 SL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon poliuretani MAPEFLEX PU 45 FT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon Hibrid Mapei MAPEFLEX MS45
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon Bitumi MAPEFLEX BLACKFILL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon Akrilik Mapei MAPEFLEX AC4
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Koll me dy komponentë KERALASTIC
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Koll për pllaka qeramike KERASET
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart