Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

PETEX

Rreth kompanis

CILËSIA ME TRADITËN – E themeluar në vitin 1980, PETEX Auto-Ausstattungs GmbH është një kompani e mesme me selinë e saj në Eggenfelden. Kompania, e cila është e drejtuar nga familja në gjeneratën e dytë, ka qëndruar për mjeshtëri të saktë dhe pajisje cilësore të makinave për më shumë se 40 vjet.

Gama e shërbimeve përfshin një segment premium të mbulesave të sediljeve, dyshekëve gome dhe tapeteve të makinave nga prodhimi ynë, si dhe një gamë të gjerë mallrash me fokus në artikujt e sigurisë, veshjet e rrotave, artikujt e kujdesit të makinës, artikujt e punishtes, sigurimin e ngarkesës dhe ndenjëset për fëmijë. Nëse, pavarësisht nga thellësia e gamës sonë, nuk ka asnjë produkt të disponueshëm që plotëson saktësisht kërkesat tuaja, ne do të jemi të lumtur t’ju bindim për kompetencën dhe fleksibilitetin tonë me zgjidhje të personalizuara, madje edhe për porosi të mëdha.

PRODHUESI  – Përvoja shumëvjeçare si prodhues dhe njohuritë e fituara me të në përzgjedhjen dhe vlerësimin e cilësisë së lëndëve të para përbëjnë bazën profesionale. Një sistem i menaxhimit të cilësisë sipas ISO 9001:2015 siguron cilësinë më të lartë të produktit dhe përpunimit. Kjo siguron një proces monitorimi vazhdimisht me cilësi të lartë në të gjitha fazat e prodhimit.

Fit – Produktet me precizion të lartë në PETEX janë rezultat i shumë hapave individualë manualë. Për këtë qëllim, seksionet e vizatuara dixhitalizohen dhe optimizohen për të formuar shabllone prerëse që përshtaten saktësisht. Përdorimi i teknologjisë më të fundit të matjes (skaner lazer 3D), edhe prerjet në shkallë të gjerë për furgona, stacion vagona dhe kamionë, si prodhim i vetëm ose në seri, nuk përbëjnë asnjë problem.

Për shumë nga klientët tanë, megjithatë, personalizimi dhe përsosja janë po aq të rëndësishme sa një produkt i përshtatshëm. Ne kemi lloje të ndryshme të përfundimit në portofolin tonë, të cilat të gjitha janë të integruara pa probleme në procesin e prodhimit. Nga njëra anë, ne ofrojmë të gjitha cilësitë e nivelit fillestar për tapetet e makinave me buzë zinxhirësh, nëse kërkohet nga klienti. Nga ana tjetër, shirita të ndryshëm veluri, të endura dhe buzësh nubuck gjithashtu mund të përpunohen për tapete me cilësi më të lartë. Përveç kësaj, reklamat e qëndisura ose pllakat 3D ofrojnë një mundësi të veçantë për rafinimin individual të produkteve tona.

SH – Në selinë e kompanisë në Eggenfelden, përveç administrimit, ndodhet prodhimi i të gjitha mbulesave të sediljeve të klasit të parë dhe të biznesit, si dhe tapeteve të montimit të tekstilit të makinave. Me qendrën e shpërndarjes në Eggenfelden Mitterhof, një ndërtesë e re logjistike me një kapacitet palete prej 14,000 hapësirash u ndërtua në vitin 2008. E gjithë gama e produkteve ruhet atje dhe për këtë arsye është gjithashtu e disponueshme për klientët tanë në kohën e pikut.

CZ – Automobilistikë PETEX sro është një vend prodhimi dhe përpunon rreth 3000 ton lëndë të parë për të gjitha dyshekët gome të përshtatura dhe universale çdo vit. I gjithë procesi i prodhimit, duke filluar nga përgatitja e lëndëve të para, përmes prodhimit të dyshekëve të gomës, deri në montimin përfundimtar të sistemeve të fiksimit, zhvillohet në Hostinné, Republika Çeke. Një sistem i menaxhimit mjedisor sipas ISO 14001:2016 dhe një sistem i menaxhimit të cilësisë sipas ISO 9001:2015 sigurojnë që çdo gjë nga blerja e lëndëve të para deri te dorëzimi i produktit të përfunduar të përmbushë standardet më të larta të cilësisë.

AT  – Në Oftering, midis Wels dhe Linz, një tjetër vendndodhje shpërndarjeje u themelua në 1986 me PETEX-Ausstattungs-Ges.mbH. Përgjegjës për shitjet e produkteve PETEX në Austri për biznese dhe klientë privatë.

certifikimit

CERTIFIKIMI – Mbulesat e sediljeve PETEX për automjetet me airbag anësor janë të pajisura me një shtresë grisëse të testuar nga TÜV Rheinland. Në rast aksidenti, airbagu anësor mund të hapet pa pengesa. Çdo model automjeti i listuar në tabelën tonë të tipit KBA është testuar individualisht për këtë pronë nga TÜV Rheinland dhe është miratuar nga Autoriteti Federal i Transportit Motorik në formën e një leje të përgjithshme operimi (ABE).

Të gjitha dyshekët gome PETEX, dyshekët drejtkëndëshe gome dhe tapat e garazhit mbajnë etiketën ITC “të testuar për substanca të dëmshme”. Kjo do të thotë se materiali që përdorim është testuar në përputhje me substancat REACH SVHC, plastifikuesit dhe hidrokarburet aromatike (PAH).

Më shumë se 100 importues nga 36 vende tashmë besojnë në cilësinë PETEX nga Bavaria. Për këtë besim, 200 punonjës me përvojë dhe të kualifikuar në 3 lokacione sigurojnë standardet më të larta në prodhim, shitje dhe logjistikë.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET TOYOTA RAV-4 REX 2006-2013
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET VOLVO S60 4-COPË 2000-2010
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET TOYOTA RAV-4 REX 2006-2013
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET VOLVO S60 4-COPË 2000-2010
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET MAKINE PORSCHE CAYENNE 2010-2017
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET VOLVO S60 4-COPË 2000-2010
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET TOYOTA RAV-4 REX 2006-2013
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET TOYOTA RAV-4 REX 2006-2013
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET TOYOTA RAV-4 REX 2006-2013
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET VOLVO S60 4-COPË 2000-2010
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET VOLVO S60 4-COPË 2000-2010
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET VOLVO S60 4-COPË 2000-2010
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET MAKINE PORSCHE CAYENNE 2010-2017
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET TOYOTA RAV-4 REX 2006-2013
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET TOYOTA RAV-4 REX 2006-2013
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET TOYOTA RAV-4 REX 2006-2013
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET VOLVO S60 4-COPË 2000-2010
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET VOLVO S60 4-COPË 2000-2010
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET TOYOTA RAV-4 REX 2006-2013
- 30%
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET MAKINE PORSCHE CAYENNE 2010-2017

TAPET MAKINE MAZDA 3 10/2003-3/2009

Sold by AUTO ARDITI 2
Çmimi origjinal qe: L4,800.Çmimi i tanishëm është: L3,360.
- 30%
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET MAKINE PORSCHE CAYENNE 2010-2017

TAPET MAKINE PETEX MAZDA-5 2005-2010

Sold by AUTO ARDITI 2
Çmimi origjinal qe: L6,200.Çmimi i tanishëm është: L4,340.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET MAKINE PORSCHE CAYENNE 2010-2017
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET VOLVO S60 4-COPË 2000-2010
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET VOLVO S60 4-COPË 2000-2010
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart