Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

TELWIN

Për më shumë se 55 vjet TELWIN ka qenë një lider në mbarë botën në prodhimin e makinave të saldimit, sistemeve të prerjes dhe karikuesve dhe motorëve të baterive. Telwin është i pranishëm në të 5 kontinentet, në mbi 120 tregje me një gamë produktesh që, për shumëllojshmëri dhe pasuri, nuk ka të barabartë në asnjë treg; produkte të përshtatura për të gjitha fushat e prodhimit, nga automobila në industri, nga sektori i ndërtimit te kantieret detare, nga të gjitha divizionet profesionale deri te DiY.

Telwin do të thotë zgjidhje moderne, inovative dhe teknologjikisht të avancuara, që synojnë përmirësimin e produktivitetit, optimizimin e kohës së ndërhyrjes, minimizimin e kostove operative dhe garantimin e performancës së shkëlqyer në çdo kusht operativ.

Ambientet e kompanisë ultra-moderne – jo rastësisht e quajtur “Shtëpia e Saldimit”, me sipërfaqen e saj prej 120 mijë metrash katrorë – janë qendra nervore e një sistemi që punëson mbi 250 bashkëpunëtorë që përbëjnë një ekip fitues të akorduar mirë. Impiantet moderne prodhuese, linjat robotike, laboratorët e specializuar të zhvillimit dhe testimit, dyqanet e automatizuara, zonat e trajnimit dhe demonstrimi janë të lidhura për të krijuar një pol industrial ndërkombëtar të përsosmërisë në këtë sektor.

Strategjia e kompanisë sillet rreth inovacionit, kërkimit të avancuar dhe përmirësimit të qëndrueshëm: shtyllat thelbësore të lidershipit të saj mbarëbotëror, të njohura nga shumë klientë që, ende deri më sot, shprehin besnikërinë e tyre. Që në fillim, TELWIN ka arritur të promovojë një marrëdhënie shumë të veçantë me klientët e saj, duke u dëshmuar si një partner i palëkundur tek i cili mund të mbështetet gjithmonë, i aftë të garantojë me kalimin e kohës një shërbim të shkëlqyer, asistencë të kualifikuar, përgjigje të shpejtë dhe shteruese dhe një informacion. dhe mbështetje trajnimi në gjendje të lehtësojë punën e atyre që kanë zgjedhur të mbështeten në markën tregtare Telwin.

Dhe e gjithë kjo diktohet nga rregullat e cilësisë: cilësia e sistemit të kompanisë me certifikimin e saj ISO9001; cilësia e produktit e garantuar nga shumë organizma certifikues ndërkombëtarë; cilësia e sjelljes e siguruar nga parimet etike të përbashkëta në të gjithë kompaninë.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SALDATRICE MMA-TIG INFINITY-220 TELWIN
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SALDATRICE TECHNOLOGY TIG 230 DC TELWIN
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SALDATRICE MMA NORDICA TELWIN

SALDATRICE MMA NORDICA TELWIN

Sold by Bojra Tirana
L22,500L29,900
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SALDATRICE MMA ARTIKA 270 TELWIN
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SALDATRICE MMA LINEAR TELWIN

SALDATRICE MMA LINEAR TELWIN

Sold by Bojra Tirana
L99,000L119,000
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SALDATRICE MIG-MAG TELMIG TELWIN

SALDATRICE MIG-MAG TELMIG TELWIN

Sold by Bojra Tirana
L13,900L79,500
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SALDATRICE MASTERMIG 300-400 TELWIN

SALDATRICE MASTERMIG 300-400 TELWIN

Sold by Bojra Tirana
L240,000L259,000
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Karikues dhe mirëmbajtës DEFENDER 8
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KARIKUES MULTIFUNKSIONAL DOCTOR CHARGE 50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KARIKUES BATERIE ALPINE TELWIN

KARIKUES BATERIE ALPINE TELWIN

Sold by Bojra Tirana
L12,000L28,500
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KARIKUES DHE STARTER BATERISH TELWIN
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart