Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Mercedes-Benz

#Pjesë origjinale.
Nëse ka ndonjë pjesë që po kërkoni që nuk është ende e listuar, na jepni një thirrje, pjesë të reja shtohen çdo ditë.

Kur automjeti juaj ka nevojë për riparim ose mirëmbajtje, pranoni asgjë më pak se pjesët më të mira origjinale nga Mercedes-Benz. Të krijuara me kujdes sipas standardeve të larta të Mercedes-Benz, pjesët tona janë pjesa e fundit në mbrojtjen e performancës, komoditetit, stilit dhe më e rëndësishmja, sigurisë së automjetit tuaj, për shumë vite.

Këtu në pjesët origjinale të Mercedesit mund të jeni të sigurt se do të merrni pjesën e duhur të montimit për automjetin tuaj herën e parë, çdo herë. Ne verifikojmë numrin e shasisë (VIN) në arkë dhe kjo siguron që po dërgojmë vetëm pjesën e duhur. Kjo ju ndihmon dhe unë kursej kohë dhe para.

Kur bëni një porosi, ju lutemi jepni numrin e regjistrimit ose numrin e shasisë (VIN) për të konfirmuar montimin dhe për të siguruar një garanci 2 vjeçare për pjesën.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Mercedez Benz 5W30 229.52
Mercedez Benz 5W30 229.52
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Mercedez Benz 5W40 229.5
Mercedez Benz 5W40 229.5
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Vaj Motorri 5W-40 Mercedes-Benz 229.5
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Vaj Motorri 5W-40 Mercedes-Benz 229.3
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Vaj Motorri 5W-30 Mercedes-Benz 229.51
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Vaj motori origjinal Mercedes-Benz SAE 5w-30
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart