Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Mobil

MOBIL

Produkte Mobil 1™ për motorët e makinave

Mobil 1 është me të vërtetë një vaj motori me formulim global, që tejkalon standardet më të fundit të industrisë së naftës dhe prodhuesve të automjeteve. Për shembull, Mobil 1™ 0W-20 plotëson specifikimet API SN Plus dhe ILSAC GF-5, duke sjellë performancë të besueshme dhe mbrojtje optimale në kombinim me përfitimet e efikasitetit të karburantit. Një nga zhvillimet tona më të fundit përfaqësohet nga Mobil 1™ ESP X3 0W-40 i cili kërkon miratim 229,52 nga Mercedes-Benz si dhe miratimin Porsche C40.

 

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Vaj Motorri Mobil-1 0W-40
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Vaj Motorri Mobil-1 ESP 0W-30
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
Vaj Mobil-1 Super 3000 5W-30 XE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Vaj Motorri Mobil-1 Super 2000 10W-40
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Vaj Motorri Mobil-1 Super 3000 5W-40
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Vaj Motorri Mobil-1 5W-30
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart