Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

KOCH-CHEMIE

Që nga viti 1968 Koch-Chemie përfaqëson produkte pastrimi dhe kujdesi me cilësi të lartë në fushat e kimisë së larjes, detajimit, punëtorisë dhe industrisë. Tradita, e cila karakterizohet nga përmirësime të vazhdueshme dhe vëmendje ndaj detajeve: Ekselencë për Ekspertët. Ne jemi një nga kompanitë e pakta në industrinë tonë që hulumton, prodhon dhe shet produktet e veta.

Prodhuar ne Gjermani.
Në faqen e saj të kompanisë në Unna, Gjermani, Koch-Chemie punëson rreth 80 njerëz dhe përfaqësohet në Gjermani nga rreth 30 përfaqësues shitjesh. Nga ideja e produktit tek prodhimi dhe shitja, përfaqësohen të gjitha proceset Made in Germany. Që nga viti 2020, Koch-Chemie gjithashtu ka sjellë në mënyrë aktive standardet e saj të cilësisë në SHBA me themelimin e filialit të saj në Atlanta.

Ndërkombëtarisht
I lidhur në rrjet.
Që nga viti 2017 Koch-Chemie ka qenë pjesë e biznesit familjar francez Novarc Group. Grupi është një partner global për klientët në industrinë e automobilave dhe elektrike. Struktura dhe identiteti i pavarur i Koch-Chemie vazhdon të zhvillohet dhe përfiton nga sinergjitë brenda grupit. Integrimi i Koch-Chemie në një grup më të madh kompanish me orientim evropian dhe global ofron përparësi të mëdha: përdorimin e përbashkët të rrjeteve, njohuritë e produkteve, blerjeve dhe shitjeve, si dhe shkëmbimin ndërkulturor.

 

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAMPON LUCIDIMI One Cut Pad
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
PASTË LUCIDIMI P6.01 KOCH-CHEMIE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Nano Magic Shampoo 10kg
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Tampon Lucidimi Extra-fine
Added to wishlistRemoved from wishlist 3
Add to compare
Tampon Lucidimi Micro

Tampon Lucidimi Micro Cut Pad

Sold by Koch‑Chemie
L1,050L1,200
Added to wishlistRemoved from wishlist 3
Add to compare
Tampon Lucidimi Fine

Tampon Lucidimi Fine Cut Pad

Sold by Koch‑Chemie
L1,200L1,300
Added to wishlistRemoved from wishlist 3
Add to compare
Tampon Lucidimi i Fortë

Tampon Lucidimi i Fortë

Sold by Koch‑Chemie
L1,200L1,450
Added to wishlistRemoved from wishlist -1
Add to compare
PASTË LUSTRIMI M3.02 KOCH-CHEMIE
Added to wishlistRemoved from wishlist 2
Add to compare
Tampon Leshi Lammfell-Pad
Added to wishlistRemoved from wishlist 2
Add to compare
Lustër gjysëm-mat për Plastikë Top Star
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pastrues Allround Surface Cleaner
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Quick & Shine
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pastrues Xhami Glass Cleaner
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Heqës Ngjitësi Orange Power
Added to wishlistRemoved from wishlist 2
Add to compare
Pastrues Tekstilesh Pol Star
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
Kujdes për Lëkurën Leather Star
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ceramic Allround C0.01 - Komplet qeramike
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
MULTI INTERIOR CLEANER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pastrues disqesh REACTIVE WHEEL CLEANER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Insect Dirt Remover
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Polish Shkëlqyes Shine Speed Polish
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Mbrojtës Lëkure Protect Leather Care
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pastrues Disqesh Felgenreiniger extrem
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pastrues Ndryshku Felgenblitz-säurefrei
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart