Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

GRAFIATO DECORTEX MINERAL

Add your review

L1,490

DECORTEX MINERAL

Veshje dekorative që shërben për trajtimin e fasadave dhe sipërfaqeve ë brendshme.
Klasifikimi i produktit
DECORTEX MINERAL klasifikohet sipas EN 998 – 1.

KARAKTERISTIKAT

  • Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
  • Rezistencë e lartë ndaj kushteve atmosferike.
  • Punueshmeri e mirë.
  • Formon një struktërë të qëndrueshme dhe jetëgjatë.

L1,490

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

GRAFIATO DECORTEX MINERAL

GRAFIATO DECORTEX MINERAL Veshje dekorative që shërben për trajtimin e fasadave dhe sipërfaqeve ë brendshme.
Klasifikimi i produktit
DECORTEX MINERAL klasifikohet sipas EN 998 – 1.

KARAKTERISTIKAT

  • Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
  • Rezistencë e lartë ndaj kushteve atmosferike.
  • Punueshmeri e mirë.
  • Formon një struktërë të qëndrueshme dhe jetëgjatë.

FUSHA E PËRDORIMIT

DECORTEX MINERAL është i përshtatshëm për krijimin e veshjeve dekorative me cilësi mjaft të mira hidroizoluese ngjitëse dhe elastike. Përdoret dhe për krijimin e veshjeve dekorative mbi sipërfaqe të mbushura me llaç çimento ose llaç themelor termoizolues të cilët paraprakisht është rrafshuar me Tecnofix ose një nga produktet e linjës DW Conexion. Gjithashtu përdoret në sistemet e jashtme termoizoluese si veshje dekorative.

PROÇEDURA E APLIKIMIT

Përgatitja e suportit
Suporti ku do të aplikohet Decortex paraprakisht duhet të pastrohet nga pluhurat si edhe mbetjet e naftës, vajrave verniqeve, dylli dhe nga materialet kundër ngjitjes. Pastrimi i vajrave, verniqeve, dyllit apo materialve kundër ngjitjes realizohet mekanikisht ose në mënyrë manuale. Përpara aplikimit të Decortex Mineral suporti duhet të nivelohet me astarin e thatë Tecnofix. Suportet duhet të jenë të sheshta dhe mekanikisht të qëndrueshme në funksion të qëllimit të përdorimit.

MËNYRA E APLIKIMIT

DECORTEX MINERAL aplikohet me anën e një malle metalike të drejtë direkt mbi sipërfaqen e paratrajtuar me astarin TECNOFIX LIQUID. Mbas
vendosjes së produktit mbi suport bëhet fërkimi me anë të një malle plastike në mënyrë që të krijohen strukturat që duam.

PAKETIMI

DECORTEX MINERAL është i ambalazhuar në thasë 25 Kg.

JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA

12 muaj nga data e prodhimit nëse ruhet në ambalazh origjinal të pahapur dhe i mbrojtur nga ekspozimi i drejtpërdrejtë ndaj diellit dhe nga ngricat.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “GRAFIATO DECORTEX MINERAL”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
ASFALT PËR RIPARIMIN E RRUGËVE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ADITIV PËR BETONIN BETOPLAST
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
IZOBAND EX 90

IZOBAND EX 90

Sold by DAST
L260
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST DW CONEXION 77

DAST DW CONEXION 77

Sold by DAST
L790L860
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KËNDORE POL-START LOS 83
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ASTAR GRAFIATO TECNOFIX LIQUID
GRAFIATO DECORTEX MINERAL
GRAFIATO DECORTEX MINERAL
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart