Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

HIDROIZOLUES REVINX (THES+BIDON)

L3,800

Sistem hidroizolues nga çimento

Aplikacionet

Sistem hidroizolues me shumë përdorime, çimento, i përshtatshëm për beton, muraturë, nën pllaka dhe sipërfaqe të tjera ndërtimi. Duke përzier të dy komponentët e sistemit, Revinex® Flex (komponenti A) me ujë ose polimerin e përshtatshëm (komponenti B), ai mund të përdoret për aplikime të ndryshme hidroizolimi në varësi të kërkesave specifike të projektit.

Versionet

Sistemi me një komponent

Raporti i përzierjes Revinex Flex + ujë = 25:7

L3,800

@ Bojra Tirana
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

HIDROIZOLUES REVINX (THES+BIDON)

HIDROIZOLUES REVINX (THES+BIDON)

Sistem hidroizolues nga çimento

Aplikacionet

Sistem hidroizolues me shumë përdorime, çimento, i përshtatshëm për beton, muraturë, nën pllaka dhe sipërfaqe të tjera ndërtimi. Duke përzier të dy komponentët e sistemit, Revinex® Flex (komponenti A) me ujë ose polimerin e përshtatshëm (komponenti B), ai mund të përdoret për aplikime të ndryshme hidroizolimi në varësi të kërkesave specifike të projektit.

Versionet

Sistemi me një komponent

Raporti i përzierjes Revinex Flex + ujë = 25:7

Fushat e aplikimit: Hidroizolim ideal për bodrume, mure, boshte, etj. Hidroizolim i brendshëm ndaj ujit me presion negativ të lehtë, të mureve dhe dyshemeve në bodrume. Hidroizolimi dhe mbrojtja e mureve të jashtme që do të futen në tokë.

Vetitë: Hidroizolim efikas, ekonomik në strukturat e reja dhe ekzistuese. Aplikim i lehtë duke u përzier me ujë. Rezistenca ndaj presionit hidrostatik pozitiv dhe negativ të ujit.

Sisteme me dy komponentë

Raporti i përzierjes Revinex Flex + Revinex Flex FP = 25:7
Fushat e aplikimit: Sistem hidroizolues për bodrume, mure, boshte, depozita (ujë jo të pijshëm) ose përgjithësisht kur kërkohen veti ngjitëse të shtuara. Hidroizolim i brendshëm ndaj ujit me presion të lehtë negativ, i mureve dhe dyshemeve në bodrume. Hidroizolim në dhomat me lagështi (p.sh. banja, kuzhina etj) pas pllakave. Hidroizolimi dhe mbrojtja e mureve të jashtme që do të futen në tokë.
Vetitë: Vetitë e kalimit të çarjeve. Ngjitje e shkëlqyer pothuajse në të gjitha nënshtresat, si betoni, guri, qeramika dhe tulla. Rezistenca ndaj presionit hidrostatik pozitiv dhe negativ të ujit.

Raporti i përzierjes Revinex Flex + Revinex Flex U360 = 25:10
Fushat e aplikimit: Sistem fleksibël hidroizolimi për tarraca, ballkone, pishina, zona me lagështi (banjo, kuzhina, etj.), përpara aplikimit të pllakave qeramike.

Vetitë: Vetitë e kalimit të çarjeve. Ngjitje e shkëlqyer pothuajse në të gjitha nënshtresat, si betoni, guri, qeramika dhe tulla.

Raporti i përzierjes Revinex Flex + Revinex Flex ES = 25:12
Fushat e aplikimit: I përshtatshëm për aplikime kërkuese hidroizoluese me elasticitet të lartë në tarraca, ballkone nën pllaka dhe sipërfaqe të ekspozuara si çatitë e sheshta, muret e jashtme etj.

Vetitë: I pandikuar nga rrezatimi UV. Karakteristikat e kalimit të çarjeve. Ngjitje e shkëlqyer pothuajse në të gjitha nënshtresat, si betoni, guri, qeramika dhe tulla.

Ngjyra gri

Paketimi

Revinex Flex: qese kartoni 25 kg (Përbërësi A)
Revinex Flex FP: 7 kg, enë plastike (Përbërësi B)
Revinex Flex U 360: 10 kg, enë plastike (Përbërësi B)
Revinex Flex ES: 12 kg, enë plastike (Përbërësi B)

Njihuni me produktet tona BOJRA TIRANA

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “HIDROIZOLUES REVINX (THES+BIDON)”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llak i bardhë poliuretani Bruck 535
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Veshje Mikroçimento Elastike DUROCRET DECO FLEX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Lidhës çimento ekspanziv STABILCEM
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
MBUSHËS PORESH KUNDRA UJIT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
REVINEX QUMËSHT BETONI
REVINEX QUMËSHT BETONI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SPRAJT ME BOJË MAKINE
HIDROIZOLUES REVINX (THES+BIDON)
HIDROIZOLUES REVINX (THES+BIDON)
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart