Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Vitex

Që nga viti 1932, VITEX ka shkruar historinë e ngjyrave.

Aktiviteti i kompanisë sonë fillon në vitin 1932 me aktivizimin në tregtimin e membranave asfaltike për izolimin e ndërtesave dhe vazhdon me krijimin e objekteve të prodhimit përkatës nën markën HERMES.

Në vitin 1960 aktiviteti i kompanisë u zgjerua në prodhimin industrial të bojrave dhe llaqeve. Në të njëjtin vit lind marka VITEX, e cila është produkti i parë i kompanisë në industrinë e bojrave arkitektonike.

Suksesi i produktit u bazua në vetitë e tij të tharjes së shpejtë, të cilat i mundësonin përdoruesit të “bënte të gjithë punën e tij më shpejt dhe me përfitimin më të madh ekonomik.

Strategjia tregtare e kompanisë synonte zhvillimin e rrjetit të saj të shpërndarjes, në shkallë vendi, në Greqi.

Paraqitja grafike e ambalazhit fiton me shpejtësi ndërgjegjësimin mbarëkombëtar në Greqi, “Bojë emulsioni VITEX” tashmë njihet lehtësisht. Në këtë mënyrë logoja e produktit “VITEX” bëhet një markë e njohur dhe sinonim i bojës emulsioni të cilësisë së mirë. Së bashku me përhapjen e bojrave të emulsionit, kompania gradualisht zgjeron asortimentin e produkteve të saj duke përfshirë produkte shtesë për industrinë e ndërtimit.

Sot, Vitex është kompania më e themeluar e bojës në Greqi dhe me rritjen më të shpejtë në Ballkan. Lidhja e fortë e partnerëve tanë të rrjetit të shpërndarjes me markën VITEX, është bazuar, që në fillimet tona, në cilësinë tonë të panegociueshme, nivelin e lartë të njohurive, qasjen tonë në qendër të klientit dhe aplikimin e praktikave të biznesit me përgjegjësi shoqërore.

Investimet tona në Greqi kanë përfshirë krijimin e një fabrike të re të prodhimit të bojës, e cila na mundëson të jemi fleksibël dhe të përgjegjshëm ndaj sfidave të një mjedisi biznesi që ndryshon vazhdimisht. Duke besuar në potencialin e markës Vitex, përtej kufijve grekë, ne kemi vendosur një strategji për t’u zgjeruar në tregje të tjera botërore.

2018
Bashkëpunimi me Chemours dhe prezantimi i produktit të Vitex me Teflon™ në Greqi dhe tregje të tjera të Evropës Juglindore.

2017
Nisja e fandekut me ngjyra Global / Color Guild në tregjet greke dhe ndërkombëtare.

2015
Lansimi i bojrave EUMARIA Marine

2014
Lansimi i VITEXTHERM ETICS – Sistemet e Jashtme Termoizoluese

2011
Instalimi i instalimit të çatisë fotovoltaike 1 MW në fabrikën Imeros Topos.

2008
Zhvendosja e fabrikave VITEX & SYNTEX dhe selisë së Grupit në Imeros Topos, Atikë, Greqi.

2007
Themelimi i Vitex-Hermes Bulgaria E.O.O.D. me qendër në Sofje

2000
Themelimi i Vitex – Hermes D.o.o., një filial në Serbi.

1997
Krijimi i sistemit të ngjyrosjes së ngjyrave VITEX

1988
Blerja e kompanisë së bojrave Syntex Ltd në Aspropyrgos, Atikë, Greqi.

1972

Ndërtimi i një fabrike në Aspropyrgos Attica për prodhimin e emulsioneve dhe llaqeve të asfaltit si dhe të asfaltit të oksiduar.

1960
Krijimi i Fabrikës ERMICHROM për prodhimin e bojrave të ndërtesave VITEX në Athinë, Greqi.

1946
Krijimi dhe funksionimi i fabrikës së membranave asfaltike dhe produkteve të lidhura me to, në Moschato, Athinë, Greqi.
1932
Tregtim letre katrani dhe operim Zyra e zhdoganimit

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
- 18%
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
VITEX CLASIC ( BOJE PLASTIKE )
VITEX CLASSIC ( BOJE PLASTIKE )

VITEX CLASSIC ( BOJE PLASTIKE )

Sold by Materiale Ndertimi Donald
Çmimi origjinal qe: L5,500.Çmimi i tanishëm është: L4,490.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Bojë antivirale VITEX WITH VAIRO
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Boje plastike tepër cilësore VITEX CARE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Boje plastike VITEX CARE EGGSHELL

Boje plastike VITEX CARE EGGSHELL

Sold by Vitex
L1,100L8,200
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Bojë me finiturë metalike VITEX METALLICO
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Bojë plastike antimikrobike VITO PLUS
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Boje hidroplastike Vi PLUS

Boje hidroplastike Vi PLUS

Sold by Vitex
L750L3,000
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Hidromat per Tavane Vi POL

Hidromat per Tavane Vi POL

Sold by Vitex
L900L3,500
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Bojë plastike antimyk VITEX KITCHEN&BATH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pastrues për mykun dhe kërpudhat
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Astar për mure i bardhë BLANCO ECO
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Bojë 100% akrilike ACRYLAN

Bojë 100% akrilike ACRYLAN

Sold by Vitex
L850L7,000
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Bojë nano-akrilike ultra ACRYLAN MAX

Bojë nano-akrilike ultra ACRYLAN MAX

Sold by Vitex
L1,000L8,300
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Bojë akrilike silikoni ACRYLAN

Bojë akrilike silikoni ACRYLAN

Sold by Vitex
L3,200L9,200
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Bojë akrilike elastomerike dhe izoluese ACRYLAN
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Bojë akrilike termoizoluese ACRYLAN

Bojë akrilike termoizoluese ACRYLAN

Sold by Vitex
L3,000L9,800
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Bojë akrilike për fasada VITO

Bojë akrilike për fasada VITO

Sold by Vitex
L600L4,500
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Bojë akrilike VISTA për fasada

Bojë akrilike VISTA për fasada

Sold by Vitex
L1,300L3,500
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ASTAR GRAFIATO GRANIKOT VITEX

ASTAR GRAFIATO GRANIKOT VITEX

Sold by Vitex
L1,500L4,500
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRANIKOT GRAFIATO SILIKONIKE VITEX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRANIKOT GRAFIATO AKRILIKE VITEX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Grafiato rezistente ndaj zjarrit GRANIKOT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Astar per sipërfaqe të lëmuara GRIP-360
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Bojë epokside për pishina POOL PAINT
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart