Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

ADETIV PËR BOJAK DW 17

Add your review

L1,100

DW 17

Adetiv për ngjitësit e linjës DW dhe stukot (fugacolor, megafuga) e pllakave.

PËRSHKRIMI

DW17 është një përzierje me bazë akrilike i cili përmirëson ndjeshëm vetitë e ngjitësve dhe stukovë të pllakave:

 • Rrit ndjeshëm aftësinë ngjitëse me suportin.
 • Rrit forcën në përkulje dhe shtypje.
 • Përmirëson ndjeshëm fleksibilitetin.
 • Rrit ndjeshëm rezistencën ndaj gërryerjeve dhe fërkimeve.
 • I jep produktit papërshkueshmëri ndaj ujit.
 • Përmirëson rezistencën kimike ndaj agjentëve atmosferikë.

L1,100

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

ADETIV PËR BOJAK DW 17

ADETIV PËR BOJAK DW 17 Adetiv për ngjitësit e linjës DW dhe stukot (fugacolor, megafuga) e pllakave.

PËRSHKRIMI

DW17 është një përzierje me bazë akrilike i cili përmirëson ndjeshëm vetitë e ngjitësve dhe stukovë të pllakave:

 • Rrit ndjeshëm aftësinë ngjitëse me suportin.
 • Rrit forcën në përkulje dhe shtypje.
 • Përmirëson ndjeshëm fleksibilitetin.
 • Rrit ndjeshëm rezistencën ndaj gërryerjeve dhe fërkimeve.
 • I jep produktit papërshkueshmëri ndaj ujit.
 • Përmirëson rezistencën kimike ndaj agjentëve atmosferikë.

FUSHAT E APLIKIMIT

DW 17 përdoret si një adetiv përforcues për ngjitësat dhe stukot për pllaka, në rastet kur kërkohet papërshkueshmëri e lartë ndaj ujit dhe në rastet kur kërkohet rritje e forcës mekanike dhe rezistencës ndaj agjentëve kimike. Rekomandohet që mbushësit për fugat e pllakave FUGACOLOR dhe MEGAFUGA të përzihen me DW 17 në rastet kur duam ti aplikojmë në mure ose dysheme të cilat janë të ekspozuara ndaj agjentëve gërryes atmosferikë, lagështisë, temperaturës së lartë mykut etj. Në të tilla raste DW 17 i siguron produktit rezistencë të lartë dhe qëndrueshmëri në kohë.

MËNYRA E PËRGATITJES DHE KONSUMI

DW 17 hollohet në ujin që do të përzihet ngjitësi i pllakave ose stukoja e pllakave. Përzierja bëhet në raportet 1:1 ose 1:2 në vëllim.

JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA

18 muaj nga data e prodhimit në qoftë se ruhet në paketim origjinal, i pahapur, në temperatura midis +5°C dhe +35°C. Të mbrohet nga ekspozimi direkt në diell dhe nga ngricat.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “ADETIV PËR BOJAK DW 17”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST DW CONEXION 55

DAST DW CONEXION 55

Sold by DAST
L620L730
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST DW HOLZFIX

DAST DW HOLZFIX

Sold by DAST
L3,400
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO AKRILIKE DAST

GRAFIATO AKRILIKE DAST

Sold by DAST
L2,980
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR PARKETE S33

NGJITËS PËR PARKETE S33

Sold by DAST
L2,600L6,200
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
FIKSUES ME BAZË ÇIMENTO DHE GIPSI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
REZIN PËR DYSHEME DEKORATIVE
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart