Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

NGJITËS PLLAKASH DW SELFWETTING

Add your review

L2,200

DW SELFWETTING

Ngjitës me bazë çimento me kohë punimi të zgjatur dhe kohë forcimi të shpejtë për ngjitjen e pllakave qeramike, gres, porcelan, etj

KLASIFIKIMI I PRODUKTIT

DW SELFWETTING është klasifikuar si C2FTE sipas EN 12004, baza C çimento, 2 ngjitës me forcë ngjitëse të lartë, T rezistenca ndaj rreshkitshmërisë, E kohë e zgjatur e punimit, F tharje finale e shpejtë.

KARAKTERISTIKAT

 • Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
 • Për zonat e thata dhe me lagështi.
 • Përmirësim i parametrave të punës.
 • Për fiksimin e pllakave qeramike, gres dhe porcelani në sipërfaqe të vështira.
 • Për fiksimin e pllakave qeramike, gres, porcelani në sipërfaqe gipsi pasi është trajtuar me PRIMER.
 • Për fiksimin e pllakave qeramike, gres, porcelani mbi pllaka ekzistuese të vjetra.
 • Për fiksimin e pllakave qeramike, gres, porcelani mbi dysheme ngrohje.

L2,200

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

NGJITËS PLLAKASH DW SELFWETTING

NGJITËS PLLAKASH DW SELFWETTING
Ngjitës me bazë çimento me kohë punimi të zgjatur dhe kohë forcimi të shpejtë për ngjitjen e pllakave qeramike, gres, porcelan, etj

KLASIFIKIMI I PRODUKTIT

DW SELFWETTING është klasifikuar si C2FTE sipas EN 12004, baza C çimento, 2 ngjitës me forcë ngjitëse të lartë, T rezistenca ndaj rreshkitshmërisë, E kohë e zgjatur e punimit, F tharje finale e shpejtë.

KARAKTERISTIKAT

 • Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
 • Për zonat e thata dhe me lagështi.
 • Përmirësim i parametrave të punës.
 • Për fiksimin e pllakave qeramike, gres dhe porcelani në sipërfaqe të vështira.
 • Për fiksimin e pllakave qeramike, gres, porcelani në sipërfaqe gipsi pasi është trajtuar me PRIMER.
 • Për fiksimin e pllakave qeramike, gres, porcelani mbi pllaka ekzistuese të vjetra.
 • Për fiksimin e pllakave qeramike, gres, porcelani mbi dysheme ngrohje.

FUSHA E PËRDORIMIT

DW SELFWETTING përdoret për shtrimin e pllakave qeramike, gres dhe porcelani, pllaka të dimensioneve të ndryshme në sipërfaqe të ndryshme të tilla si: beton, veshje izoluese, çimento, suva, pllaka të vjetra, etj. Ky produkt është i përshtatshëm për brenda dhe jashtë.

PROÇEDURA E APLIKIMIT

Përgatitja e sipërfaqes
Suportet tradicionale me bazë çimento duhet të kenë një kohë maturimi të mjaftueshme prej (28 ditë në temperaturë 230 C dhe U.R 40% ). Suportet duhet të jenë të sheshta dhe të qëndrueshme në funksion të qëllimit të përdorimit. Suporti ku do të aplikohet produkti duhet të jetë i pastër e pa lëndë të huaja të tilla si: bojra, vajra, verniqe, materiale anti-ngjitëse. Pastrimi bëhet në mënyrë mekanike ose manuale. Suvatë përpara aplikimit të produktit duhet të kenë një maturim të paktën 1 javë. Suportet duhet të jenë mekanikisht të qëndrueshëm në funksion të qëllimit të përdorimit. Sipërfaqja e suportit ku do të aplikohet produkti duhet të jetë e pastër nga çdo lloj lënde e huaj.

APLIKIMI

Për një aplikim sa më të mirë të produktit si dhe për të përftuar një shpërndarje të mirë dhe uniformë në të gjithë sipërfaqen, rekomandohet që fillimisht shtrimi i produktit mbi suport të bëhet me pjesën e drejtë të mallës, e më pas me pjesën e dhëmbëzuar. Produkti duhet të aplikohet me një mallë të përshtatshme në varësi të tipit dhe përmasave të pllakës. Rekomandohet që mbas vendosjes së pllakës, të ushtrohet presion mbi të në mënyrë që pjesa e pasme të laget plotësisht. Në kushte të veçanta si: temperaturat e larta apo erërat e forta, dielli apo substrate me një absorbim të lartë të ujit që ndikojnë negativisht në performancën e produktit madje mund të ulin në mënyrë të ndjeshme kohën e hapjes dhe të korrektimit, ndaj për të mënjanuar probleme të tilla rekomandohet që suporti të spërkatet me ujë përpara aplikimit të ngjitësit ose të trajtohet me astarin DW PRIMER. Gjithsesi në çdo rast është e rëndësishme që përpara shtrimit të pllakës të kontrollohet nëse ngjitësi ka formuar cipë. Në një rast të tillë duhet të bëhet një rishpërndarje e ngjitësit për të riaktivizuar forcën ngjitëse të tij. Duhet shmangur derdhja e ujit mbi ngjitësin që ka krijuar cipë
(është ngurtësuar) sepse në një rast të tillë formohet një shtresë antingjitëse. Në rastin e veshjeve dhe dyshemeve në ambjente të jashtme sidomos në rastet kur pjesa e pasme e pllakave është me reliev këshillohet që ngjitësi të përhapet edhe në pjesën e pasme të pllakës edhe në suport në mënyrë që të mos krijohen zgavra (kavitete) në të cilat mund të penetrojë uji apo të formohet lagështi e cila mund të shkaktojë më pas shqitjen ose edhe thyerjen e pllakave.

Njihuni me produktet tona DAST

Media Sociale INSTAGRAM

Specification: NGJITËS PLLAKASH DW SELFWETTING

Karakteristika të Përgjitshme
Ngjyra

Specification
Paketimi

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “NGJITËS PLLAKASH DW SELFWETTING”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
HIDROIZOLUES IZOELASTIC

HIDROIZOLUES IZOELASTIC

Sold by DAST
L7,200
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË DYSHEMEJE EPOKSIDE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO DECORTEX MINERAL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO DECOR SILEX

GRAFIATO DECOR SILEX

Sold by DAST
L5,100
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ADETIV PËR NGJITËSAT E PLLAKAVE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR PLLAKA DW 5000

NGJITËS PËR PLLAKA DW 5000

Sold by DAST
L900L3,600
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart