Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

DAST

DAST sh.a. është një fabrike krijuar nga kombinimi i përvojës, teknologjise, njohurive të thella të tregut, aftësitë sipërmarrëse të shquar dhe të potencialit financiar. Themeluar në janar të vitit 2008, DAST është rritur me shpejtësi duke marrë një pozicion drejtues në Shqipëri dhe një njohje të gjerë në Ballkan. Produktet e DAST tregtohen në Gjermani, Zvicër, Itali, Greqi, Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi, Kosove, Liban, Algjeri, Tunizi, Marok, Bosnjë dhe Hercegovinë, Serbi, Belgjikë dhe më gjerë.

Portofoli i produkteve DAST shkon nga ngjitësat e pllakave, mbushësit e fugave te pllakave, veshjet dekorative, llacra, finitura, produkte me bazë gipsi, vete nivelues dhe hidroizolues, silikone, aditivëve përforcues, pastrues me baze acidi, rrjeta, etj te pershtatshme per aplikime në mjediset e brendshme dhe të jashtme ne kushte të ndryshme atmosferike.

Departamenti ynë i Kerkim Zhvillimit është në pararojë për hartimin dhe projektimin e zgjidhjeve të reja. Laboratorët tane janë të pajisur me teknologjinë e fundit dhe procedura bashkohore në përputhje me misionin tonë për të parashikuar kërkesat e tregut me zgjidhje të zgjuar dhe të qëndrueshme. Një ekip shkencor i përbërë nga inxhinierë me përvojë punon vazhdimisht për të zbuluar këto zgjidhje. Teknologjia e prodhimit është tërësisht moderne dhe i dëgjueshëm nëpërmjet një sistemi të integruar elektronik. Prodhimi, paketimi dhe kontrolli janë plotësisht te automatizuar dhe kontrollohen përmes një sistemi më sensorë elektronike.

Prodhimet tona janë të certifikuara në përputhje me standardet teknike EN, ndërsa menaxhimi i cilësisë është arritur në përputhje me standardet ISO 9001. Shërbimi ndaj klientit vepron me shpejtësi dhe vendosmëri, duke parë nevojën e klientit nga perspektiva e këtij të fundit. Kjo është arsyeja pse DAST nuk është vetëm një prodhues i apasionuar ndaj cilësise se materialeve të ndërtimit dhe riparimit, por një komunitet të njerëzve krenarë dhe të lumtur, profesionistë me përvojë dhe ambicioze dhe një nyje e energjive të reja.

DAST nuk është vetëm një prodhues i apasionuar ndaj cilësise se materialeve të ndërtimit dhe riparimit, por për çdo gjë në lidhje me jetuar dhe punuar në një mjedis të rehatshme dhe të shëndetshme. Çfarë bëjmë ne është që të sigurojë një bazë të fortë dhe të qëndrueshme, dhe një pamje elegante dhe me stil per ambiente banimi, ambiente pune dhe sherbimi. Ne ju ftojmë të vini dhe të shikoni se ne jemi më shumë se ajo që kemi krijuar! Gjithçka fillon me njohjen e DAST dhe vazhdon me një marrëdhënie të përhershme miqësore, sepse ne jemi të përkushtuar, ne e kuptojmë se çfarë jeni duke kërkuar dhe ju ofrojnë zgjidhje të përshtatshme për secilin prej jush.

Nuk është e pazakontë për njerëzit që të vijnë për të na uruar dhe për të shprehur miqësinë e tyre. Partnerët tanë janë bërë udhëzues i jetës shoqërore në qytete dhe fshatra, pika e takimit të profesionistëve më të shquar dhe teknikë ne industrine e ndertimit dhe objektiv per të gjithë aktoret e tregut. Kjo është për shkak se shpërndarësit tanë të ofrojë produkte të sigurta; për shkak se ata presin që pas një kohë klienti kthehet për t’i falënderuar ata; sepse ata e dinë cilesine e produktit qe marrin, një shërbim të saktë dhe një angazhim të plotë.


Vizioni 

Shtëpia jonë është e madhe, jetike në jetën e njerëzve dhe vizioni ynë përcakton ambicien tonë për të përmirësuar më tej jetesën dhe cilësinë e jetës.
Ne jemi të angazhuar për menaxhimin e puneve tona me përgjegjshmeri dhe kryerjen e biznesit tonë në një mënyrë etike dhe transparente, për të ruajtur besimin e klientëve tanë dhe paleve te tjera të interesit. Shumica e klientëve tanë jetojnë në tregjet në zhvillim, ku teknologjia e ndërtimit është tashmë një forcë e fuqishme për ndryshim.

Ne besojmë se mund të ndihmojë për të ndërtuar një të ardhme më të qëndrueshme me ofrimin e produkteve dhe shërbimeve që mundësojnë rezultate pozitive ekonomike, sociale dhe mjedisore për aktorët tanë të gjithë botën.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TRETËS ME THARJE TE SHPEJTË
- 20%
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
IZOELASTIC A+B

IZOELASTIC A+B ( HIDROIZOLUES )

Sold by Materiale Ndertimi Donald
Çmimi origjinal qe: L7,500.Çmimi i tanishëm është: L5,990.
- 5%
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KOLLE PLLAKASH DW 3000

KOLLE PLLAKASH DW 3000 GRI

Sold by Materiale Ndertimi Donald
Çmimi origjinal qe: L1,050.Çmimi i tanishëm është: L999.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SPATORELLA STUKO PATINIMI
- 12%
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR PLLAKA DW 3000

NGJITËS PËR PLLAKA DW 3000

Sold by Materiale Ndertimi Donald
Çmimi origjinal qe: L1,250.Çmimi i tanishëm është: L1,099.
- 13%
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
HIDROIZOLUES DY KOMPONENTËSH

DAST IZOFLEX – HIDROIZOLUES

Sold by DAST
Çmimi origjinal qe: L5,500.Çmimi i tanishëm është: L4,800.
- 8%
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
HIDROIZOLUES IZOELASTIC

DAST IZOELASTIC – HIDROIZOLUES

Sold by DAST
Çmimi origjinal qe: L6,500.Çmimi i tanishëm është: L6,000.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR PLLAKA DW 3000
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AUTONIVELANT DAST
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST DW 1000 KOLL PLLAKASH

DAST DW 1000 KOLL PLLAKASH

Sold by DAST
L380L480
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST DW 1100 KOLL PLLAKASH

DAST DW 1100 KOLL PLLAKASH

Sold by DAST
L430L520
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST DW 2000 NGJITËS PËR PLLAKA

DAST DW 2000 NGJITËS PËR PLLAKA

Sold by DAST
L270L680
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST DW 2200 RAPID

DAST DW 2200 RAPID

Sold by DAST
L2,200
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST DW KLEBEMÖRTEL 2.5

DAST DW KLEBEMÖRTEL 2.5

Sold by DAST
L820L930
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR PLLAKA DW 3000

NGJITËS PËR PLLAKA DW 3000

Sold by DAST
L1,120L1,220
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR PLLAKA DW 5000

NGJITËS PËR PLLAKA DW 5000

Sold by DAST
L900L3,600
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST DW HOLZFIX

DAST DW HOLZFIX

Sold by DAST
L3,400
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PLLAKASH DW SELFWETTING
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS ZJARRDURUES DAST

NGJITËS ZJARRDURUES DAST

Sold by DAST
L690L2,360
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR MERMER DAST
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR PLLAKA TERRAKOTË

NGJITËS PËR PLLAKA TERRAKOTË

Sold by DAST
L930L970
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR TULLA XHAMI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS EPOKSID DW 7100 EPOFAST

NGJITËS EPOKSID DW 7100 EPOFAST

Sold by DAST
L2,200L23,000
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS EPOKSID DW 9000 EPO-UNI

NGJITËS EPOKSID DW 9000 EPO-UNI

Sold by DAST
L1,950L9,700
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart