Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

DAST DW KLEBEMÖRTEL 2.5

Add your review

L820L930

DW KLEBEMÖRTEL 2.5

Ngjitës me bazë çimento, fleksibël për ngjitjen e pllakave qeramike, gres, porcelan, etj.

KLASIFIKIMI I PRODUKTIT

DW Klebemortel 2.5 është klasifikuar si C2TE sipas EN 12004, baza C çimento, 2 ngjitës me forcë ngjitëse të lartë, T rezistenca ndaj rreshkitshmërisë dhe E kohë e zgjatur punimi.

KARAKTERISTIKAT

 • Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
 • Për ambiente me lagështi.
 • Punueshmëri e mirë.
 • Për fiksimin e qeramikës, gres dhe pllaka porcelani në sipërfaqe të vështira.
 • Për fiksimin e qeramikës, gres, pllaka porcelani në sipërfaqe gipsi pasi është trajtuar me PRIMER.
 • Për fiksimin e pllakave qeramike, gres, porcelan mbi pllaka ekzistuese të vjetra.
SKU: N/A Tags: ,

L820L930

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

DAST DW KLEBEMÖRTEL 2.5

DAST DW KLEBEMÖRTEL 2.5 Ngjitës me bazë çimento, fleksibël për ngjitjen e pllakave qeramike, gres, porcelan, etj.

KLASIFIKIMI I PRODUKTIT

DW Klebemortel 2.5 është klasifikuar si C2TE sipas EN 12004, baza C çimento, 2 ngjitës me forcë ngjitëse të lartë, T rezistenca ndaj rreshkitshmërisë dhe E kohë e zgjatur punimi.

KARAKTERISTIKAT

 • Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
 • Për ambiente me lagështi.
 • Punueshmëri e mirë.
 • Për fiksimin e qeramikës, gres dhe pllaka porcelani në sipërfaqe të vështira.
 • Për fiksimin e qeramikës, gres, pllaka porcelani në sipërfaqe gipsi pasi është trajtuar me PRIMER.
 • Për fiksimin e pllakave qeramike, gres, porcelan mbi pllaka ekzistuese të vjetra.

FUSHA E PËRDORIMIT

DW KLEBEMORTEL 2.5 përdoret për shtrimin e pllakave qeramike, gres dhe porcelan, pllaka të dimensioneve të ndryshme në sipërfaqe të ndryshme të tilla si: beton, veshje izoluese, çimento, suva, pllaka të vjetra, etj.

Ky produkt është i përshtatshëm për brenda dhe jashtë. DW KLEBEMORTEL 2.5 gjithashtu mund të aplikohet në sipërfaqe të deformueshme si pllaka gipsi, druri, apo dysheme me ngrohje qendrore kur bëhet përforcimi i tij me adetivin FLEXIT, adetiv që përmirëson parametrat teknike të ngjitësit.

PROÇEDURA E APLIKIMIT

Përgatitja e sipërfaqes
Suportet tradicionale me bazë çimento duhet të kenë një kohë maturimi të mjaftueshme prej (28 ditë në temperaturë 23o C dhe U.R 40% ). Suportet duhet të jenë të sheshta dhe të qëndrueshme në funksion të qëllimit të përdorimit. Suporti ku do të aplikohet produkti duhet të
jetë i pastër, pa lëndë të huaja të tilla si: bojra, vajra, verniqe, materiale anti-ngjitëse.

Pastrimi bëhet në mënyrë mekanike ose manuale.
Suvatë përpara aplikimit të produktit duhet të kenë një maturim të paktën 1 javë për 1 cm trashësi. Suportet duhet të jenë mekanikisht të qëndrueshëm në funksion të qëllimit të përdorimit. Sipërfaqja e suportit ku do të aplikohet produkti duhet të jetë e pastër nga çdo lloj lënde e huaj.

APLIKIMI

Për një aplikim sa më të mirë të produktit si dhe për të përftuar një shpërndarje të mirë dhe uniforme në të gjithë sipërfaqen, rekomandohet që fillimisht shtrimi i produktit mbi suport të bëhet me pjesën e drejtë të mallës, e më pas me pjesën e dhëmbëzuar. Produkti duhet të aplikohet me një mallë të përshtatshme në varësi të tipit dhe përmasave të pllakës.

Rekomandohet që mbas vendosjes së pllakës, të ushtrohet presion mbi të në mënyrë që pjesa e pasme të laget plotësisht. Në kushte të veçanta si: temperaturat e larta apo erërat e forta, dielli apo substrate me një absorbim të lartë të ujit që ndikojnë negativisht në performancën e produktit madje mund të ulin në mënyrë të ndjeshme kohën e hapjes dhe të korrektimit, ndaj për të mënjanuar probleme të tilla rekomandohet që suporti të spërkatet me ujë përpara aplikimit të ngjitësit ose të trajtohet me astarin DW PRIMER.

Gjithsesi në çdo rast është e rëndësishme që përpara shtrimit të pllakës të kontrollohet nëse ngjitësi ka formuar cipë. Në një rast të tillë duhet të bëhet një rishpërndarje e ngjitësit për të riaktivizuar forcën ngjitëse të tij. Duhet shmangur derdhja e ujit mbi ngjitësin që ka krijuar cipë
(është ngurtësuar) sepse në një rast të tillë formohet një shtresë antingjitëse.

Në rastin e veshjeve dhe dyshemeve në ambjente të jashtme sidomos në rastet kur pjesa e pasme e pllakave është me reliev këshillohet që ngjitësi të përhapet edhe në pjesën e pasme të pllakës edhe në suport në mënyrë që të mos krijohen zgavra (kavitete) në të cilat mund të penetrojë uji apo të formohet lagështi e cila mund të shkaktojë më pas shqitjen ose edhe thyerjen e pllakave.

Njihuni me produktet tona DAST

Media Sociale INSTAGRAM

Specification: DAST DW KLEBEMÖRTEL 2.5

Karakteristika të Përgjitshme
Ngjyra

,

Specification
Paketimi

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “DAST DW KLEBEMÖRTEL 2.5”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO DECORTEX MINERAL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
FIKSUES ME BAZË ÇIMENTO DHE GIPSI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAK PARKETI DYKOMPONENT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
IZODRAIN

IZODRAIN

Sold by DAST
L580
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SILIKON BAZË POLIURETANI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR BLLOQET DAST
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart