Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

LLAÇ RIPARUES GP 70 FAST

Add your review

L380

GP 70 FAST

Pluhur specifik për meremetime me bazë çimentore që ngurtësohet shpejt me rezistenca të larta.
KARAKTERISTIKAT
Pluhur specifik për meremetime me bazë çimentore që ngurtësohet shpejt me rezistenca të larta. Ideal për punime që nevojiten shpejtësi në ekzekutimin e tyre ose në dorëzimin e tyre. Nuk përmban kloride as përbërje gërryerëse. Vetëm me shtimin e ujit, rezulton një masë e cila është e punueshme për 7 minuta kurse proçedura e ngurtësimit fillon pas 15 minutash. Rezistenca që zhvillohet në 1 orë është e barabartë me atë të një suvaje të thjeshtë pas 24 orësh. Ka rezistencë të madhe në ngricë, lagështi dhe gërryerjen nga substancat kimike siç janë kripërat nitrike, sulfurike dhe kloridet. Paraqet adezivitet të lartë me nënshtresën, punueshmëri shumë të mirë, tkurrje zero, dhe nuk çahet.

L380

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

LLAÇ RIPARUES GP 70 FAST

LLAÇ RIPARUES GP 70 FAST Pluhur specifik për meremetime me bazë çimentore që ngurtësohet shpejt me rezistenca të larta. Ideal për punime që nevojiten shpejtësi në ekzekutimin e tyre ose në dorëzimin e tyre. Nuk përmban kloride as përbërje gërryerëse. Vetëm me shtimin e ujit, rezulton një masë e cila është e punueshme për 7 minuta kurse proçedura e ngurtësimit fillon pas 15 minutash. Rezistenca që zhvillohet në 1 orë është e barabartë me atë të një suvaje të thjeshtë pas 24 orësh. Ka rezistencë të madhe
në ngricë, lagështi dhe gërryerjen nga substancat kimike siç janë kripërat nitrike, sulfurike dhe kloridet. Paraqet adezivitet të lartë me nënshtresën, punueshmëri shumë të mirë, tkurrje zero, dhe nuk çahet.

FUSHA E APLIKIMIT

GP 70 FAST rekomandohet për stabilizime të sigurta dhe të shpejta në rrjetë për suva në sipërfaqe të brëndshme dhe të jashtme, për tablo elektrike dhe kuti shpërndarëse duke zëvëndësuar allçinë me rezistencë krahasuese në shtypje 40 herë me shumë dhe pa rrezikun e prishjes nga shiu ose lagështia. Eshtë i domosdoshëm për zbatime hidraulike në puse. Eshtë i përshtatshëm për ankorim makinerish, vendosje kangjellash metalike dhe shtyllash në mure prej betoni. Eshtë rezulëtativ për vulosje vrimash në mure prej betoni, në dysheme dhe tavane si edhe për vendosje profil këndor (mbrojtës këndesh).

MËNYRA E PËRDORIMIT

  1. Përgatitja e sipërfaqes
    Nënshtresa duhet të jetë e pastër nga materiale të kalbëzuara dhe të jetë lagur mirë me qëllim që të kemi adezivitet të lartë.
  2. Zbatimi
    Hedhim GP 70 FAST në ujë të pastër, në raport 3 kg pluhur në 0,7 – 0,8 l ujë, në bazë të zbatimit, duke e përzier mirë, derisa të krijohet një masë homogjene. Cdo shtresë zbatohet në trashësi deri 3 cm.
KONSUMI

Rreth 18 kg/m2 /cm trashësi shtresë

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “LLAÇ RIPARUES GP 70 FAST”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ BAZË ÇIMENTO FIXATIV C57
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ PËR SUVATIM MORTEL GP-100
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ PËR RIPARIME WALL GROUT FIX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ SUVATIMI MORTEL GP-08
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET HIDROIZOLUES IZOCARPET
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ AUTONIVELUES FLATEX
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart