Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

LLAÇ SUVATIMI MORTEL GP-10

Add your review

L320

MORTEL GP 10

Material mbushës themelor për mure tulle ose blloku për ambiente te brenshme ose të jashtme.
KAREKTERISTIKAT TEKNIKE
Material në formë pluhuri me bazë: çimento, gëlqere, rëre guri me granulometri të seleksionuar, rezina sintetike dhe adetiv special.

  • Karakterizohet nga një punueshmëri mjaft e mirë.
  • Rezistencë të lartë mekanike
  • Pa rrëshqitshmëri vertikale
  • Aftësi ngjitëse në mure dhe tavane

L320

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

LLAÇ SUVATIMI MORTEL GP-10

LLAÇ SUVATIMI MORTEL GP-10  Material mbushës themelor për mure tulle ose blloku për ambiente te brenshme ose të jashtme.
KAREKTERISTIKAT TEKNIKE
Material në formë pluhuri me bazë: çimento, gëlqere, rëre guri me granulometri të seleksionuar, rezina sintetike dhe adetiv special.

  • Karakterizohet nga një punueshmëri mjaft e mirë.
  • Rezistencë të lartë mekanike
  • Pa rrëshqitshmëri vertikale
  • Aftësi ngjitëse në mure dhe tavane.

FUSHA E APLIKIMIT

Përdoret si llaç themelor për suvatimin e të gjitha llojeve të suporteve si mureve prej tulle, blloku etj. Produkti aplikohet me makineri ose me dorë. Gjatë aplikimit të produktit temperatura e suportit dhe temperatura e ambientit duhet të jenë nga +5o C deri në +35o C.

PËRGATITJA E SUPORTIT

Suporti ku do të aplikohet materiali duhet të jetë i thatë, i pastër, i njëtrajtshëm, absorbues, i qëndrueshëm. Nuk duhet të ketë mbetje të huaja si vajra, verniqe, naftë, etj. Suporti mbi të cilin aplikohet materiali nuk duhet të ketë shfaqje dukurish të tilla si efluoreshenca.

PËRGATITJA E PËRZIERJES

Përzieni 25 Kg pluhur Llaç Mbushës me 6.5 – 7 litra ujë me anë të një përzierësi elektrik ose në mënyrë manuale, derisa të fitohet një masë për punueshmërinë e kërkuar. Mund të punohet edhe me pompë.

MËNYRA E APLIKIMIT TE PRODUKTIT

Produkti aplikohet në mënyrë manuale, me mistri ose në mënyrë mekanike me pompë. Kur produkti aplikohet me pompë duhet pasur kujdes konsistenca e përpunimit. Mos e përzieni me materiale të tjera përveç Latex. Në rast pauzash më të gjata, përzierësi duhet të lihet bosh dhe të
pastrohet. Llaçi i freskët duhet përpunuar brenda 2 orëve. Mbroni tullat dhe llaçin (mbi të gjitha gjatë ndërprerjes së punës) nga shiu. Në rast se temperaturat janë të larta mirë është që llaçi të laget pak përpara se të thahet në mënyrë që të mos humbasë ujin.

PËRFORCIMI ME LATEX

Për t’i përmirësuar ngjitshmërinë, papërshkueshmërinë nga uji, plasticitetin, elasticitetin, forcën mekanike etj, llaçi mund të përforcohet me adetivin LATEX. Raporti i përzierjes është 1:5 në ujë.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “LLAÇ SUVATIMI MORTEL GP-10”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJYRUES PËR BETON COLORCEM
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SHIRIT IZOLUES IZOTAPE

SHIRIT IZOLUES IZOTAPE

Sold by DAST
L1,390
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AUTOLIVELANT TECNOFLOOR 10
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST BONIFIN

DAST BONIFIN

Sold by DAST
L335
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ PËR SUVATIM MORTEL GP-100
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ RIPARUES FIBREN GP 70
LLAÇ SUVATIMI MORTEL GP-10
LLAÇ SUVATIMI MORTEL GP-10
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart