Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

REZIN EPOKSIDE EPOLOT HV 300

Add your review

L8,500

EPOLOT HV 300

Rrëshirë epokside 2 komponentësh për injëktim, pa tretës, lëng i hollë, me tkurrje zero.
KARAKTERISTIKAT
Rrëshirë epokside 2 komponentësh, injëktimi, pa tretës, lëng i hollë, me tkurrje zero. Fluiditeti i saj lejon rregullimin e çarjeve të vogla. Paraqet
adezivitet të lartë në betonarme dhe në çelik. Ka rezistencë të lartë në shtypje, përkulje dhe acide. Nuk ndikohet nga alkalet, ngricat dhe lagështia.

L8,500

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

REZIN EPOKSIDE EPOLOT HV 300

REZIN EPOKSIDE EPOLOT HV 300 e 2 komponentësh, injëktimi, pa tretës, lëng i hollë, me tkurrje zero. Fluiditeti i saj lejon rregullimin e çarjeve të vogla. Paraqet adezivitet të lartë në betonarme dhe në çelik. Ka rezistencë të lartë në shtypje, përkulje dhe acide. Nuk ndikohet nga alkalet, ngricat dhe lagështia.

FUSHAT E APLIKIMIT

EPOLOT HV – 300 përdoret për zbatimin e injëksioneve rrëshirore në çarje të betonit me gjërësi mbi 3 mm. Rekomandohet për meremetimin e çarjeve në ura, në tunele, diga, kollona, trarë që çahen nga mbingarkesa, tërmete etj. Garanton një rehabilitim të plotë, duke risjell kompaktësinë fillestare në elementin ndërtimor. Përbën materialin e përshtatshëm ngjitës të betonit të ri me atë ekzistues. Ofron zgjidhje të vetme për mbjelljen e më vonshëm të armaturës metalike në sipërfaqe horizontale ose vertikale betonarmeje. Ngjitës materialesh të njëjta dhe të ndryshme përveç polietilenit dhe teflonit, duke ofruar dinamikë shumë të fuqishme ngjitjeje.

MËNYRA E PËRDORIMIT

 1. Përgatitja e sipërfaqes
  Nënshtresa të jetë e pastër nga materiale të kalbëzuara, pluhura, vajra, dhe pellgje me ujë.
 2. Parapërgatitja e zbatimit
  Përziejmë dy përbërëset A dhe B në raport 3:1 me spatul të ngushtë deri sa të krijohet një masë plotësisht homogjene për 3 – 4 minuta.
 3. APLIKIMI
  a) Injëktim rrëshire: Heqim nga të dyja anët e çarjes në rast suvaje, duke pastruar betonin nga pluhurat me ajër me presion. Vulosim me stuko epokside DW 9000 EPO – UNI gjatë gjithë gjatësisë së çarjes, duke vendosur pipezat e injëktimit çdo 25 cm. Çarjet vertikale duhet të mbushen duke përdorur pistoletën shumë përdorimëshe nga pika me e ultë e lartësisë me drejtim lartë, duke vulosur me tapë pipezat pas derdhjes së EPOLOTLV – 011.
  b) Mbjellje armature: Hapim vrima me diametër më të madhë se ai i armaturës metalike dhe në thellësin maksimale të mundshme. Në sipërfaqet horizontale, vrima duhet të shohi në drejtim lartë. Pasi të heqim pluhurin, mbushim kaq sasi EPOLOT HV – 300 më qëllim që pas
  vendosjes së armaturës rrëshira të mbilundroj lehtësisht.
JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA

Ruhet në amballazhime të mbyllura mirë, vende të thata dhe në temperatura me të mëdha se +10o C, të paktën 12 muaj nga data e prodhimit.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “REZIN EPOKSIDE EPOLOT HV 300”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PËLHURË ME FIBRA KARBONI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ÇIMENTO E BARDHË DAST
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST DW CONEXION 55

DAST DW CONEXION 55

Sold by DAST
L620L730
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ASTAR ELASTOMERIK HYDRO PRIMER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
HIDROIZOLUES IZOELASTIC UV
IZOELASTIC UV Material hidroizolues dy komponentësh me bazë çimentoje, me elasticitet dhe me funksion mbrojtës për tarraca. KARAKTERISTIKAT Hidroizolues dy-komponentësh me bazë çimentoje, inertësh me granulometri të seleksionuar, aditivësh specialë dhe polimere sintëtike në dispersion ujor. Duke përzier dy komponentët, përftohet një masë që mund të aplikohet edhe në sipërfaqe vertikale, me një trashësi deri në 1 mm për shtresë. Falë përmbajtjes së lartë të rezinave sintetike dhe cilësive të tyre, ai garanton një ngjitje të shkëlqyer në të gjitha sipërfaqet e betonit, tullave dhe qëramikës (të parapërgatitura). Pas fortësimit, ai krijon një shtresë hidroizoluese dhe elastike, rezistente ndaj agjentëve atmosferikë.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST FINO CLASSIC

DAST FINO CLASSIC

Sold by DAST
L430
REZIN EPOKSIDE EPOLOT HV 300
REZIN EPOKSIDE EPOLOT HV 300
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart