Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

NGJITËS PËR PARKETE

Add your review

L9,900

DW PARQUET FS 44

Ngjitës i përshtatshëm për të gjitha tipet e parketeve me bazë epoksi-poliuretani dy komponentësh me emetim shumë të ulët të komponentëve volatilë organikë.

KARAKTERISTIKAT

 • DW PARQUET FS44 është ngjitës 2 komponentësh.
 • DW PARQUET FS44 forcohet edhe në temperatura afër ngrirjes. Megjithatë është i rekomanduar instalimi në temperatura të paktën +10°C.
 • DW PARQUET FS44 ka ngjitshmëri të lartë çka bën te mundur shkelje pas 24 orësh.
 • DW PARQUET FS44 ka një nivel të lartë fleksibiliteti dhe ngjitshmërie çka e bën të përshtatshëm ndaj lëvizjeve higrometrike të drurit.
 • DW PARQUET FS44 është krejtësisht rezistent ndaj mykut dhe baktereve për shkak të shtesave të veçanta që ai përmban.
 • DW PARQUET FS44 nuk klasifikohet si material i rrezikshëm.

L9,900

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

NGJITËS PËR PARKETE

NGJITËS PËR PARKETE DW PARQUET FS 44
Ngjitës i përshtatshëm për të gjitha tipet e parketeve me bazë epoksi-poliuretani dy komponentësh me emetim shumë të ulët të komponentëve volatilë organikë.

KARAKTERISTIKAT

 • DW PARQUET FS44 është ngjitës 2 komponentësh.
 • DW PARQUET FS44 forcohet edhe në temperatura afër ngrirjes. Megjithatë është i rekomanduar instalimi në temperatura të paktën +10°C.
 • DW PARQUET FS44 ka ngjitshmëri të lartë çka bën te mundur shkelje pas 24 orësh.
 • DW PARQUET FS44 ka një nivel të lartë fleksibiliteti dhe ngjitshmërie çka e bën të përshtatshëm ndaj lëvizjeve higrometrike të drurit.
 • DW PARQUET FS44 është krejtësisht rezistent ndaj mykut dhe baktereve për shkak të shtesave të veçanta që ai përmban.
 • DW PARQUET FS44 nuk klasifikohet si material i rrezikshëm.

PROÇEDURA E APLIKIMIT

Sipërfaqja duhet të jetë plotësisht e thatë, absorbuese, e niveluar, mekanikisht e qëndrueshme, pa pluhur, grimca të lirshme, bojra, dyll, vaj, etj. Përmbajtja e lagështisë duhet të jetë më e ulët se niveli maksimal i paracaktuar nga prodhuesit e parketeve. Kontrolloni lagështi në gjithë trashësinë e siperfaqes, duke përdorur një hygrometer me karabit.

APLIKIMI

Para përdorimit, përzieni dy komponentët e ngjitësit në mënyrë që të kemi përftimin e produktit. DW PARQUET FS44 aplikohet mbi sipërfaqe me anën e një malle të dhëmbëzuar të përshtatshme për parkete. Koha e punueshmërisë është maksimalisht 30 minuta në kushte normale temperature dhe lagështie. Nëse kemi formim të cipës, ngjitës duhet të hiqet dhe të riaplikohet. Temperatura minimale e aplikimit duhet të jetë +10°C. Parketi që do të instalohet duhet të jetë ruajtur në vend të thatë, nuk duhet ti jetë nënshtruar kondensimit, dhe duhet të jetë izoluar nga toka. Para instalimit, kontrollohet niveli i lagështisë dhe lagështia e ambientit të jetë siç është përcaktuar nga prodhuesi. Shtypni parketin e drurit në mënyrë që të ketë kontakt me produkt DW Parquet FS44 për të siguruar lagie të mirë. Kur bëhet instalimi i parketit lihet një zgjerimin prej rreth 1 cm perimetral, kolona, dhe të gjitha elementet që kalojnë në dysheme.

KONSUMI
Në varësi të llojit të mallës së përdorur:
600 – 800 g/m² duke përdorur një mallë më dhëmbë 4 mm.
800 – 1000 g/m² duke përdorur një mallë me dhëmbë 6 mm.

PAKETIMI

DW PARQUET FS 44 është në dispozicion në 5 Kg dhe 15 Kg, në ngjyrë bezhë

JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA

Të ruhet në një vend të freskët në paketimin e tij original të pa hapur për 24 muaj.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “NGJITËS PËR PARKETE”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ADETIV PËR BOJAK DW 17

ADETIV PËR BOJAK DW 17

Sold by DAST
L1,100
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ RIPARUES GP 70 FAST
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ PËR SUVATIM MORTEL GP-30
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
REZINË EPOKSIDE EPOLOT LV 011
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR PLLAKA TERRAKOTË

NGJITËS PËR PLLAKA TERRAKOTË

Sold by DAST
L930L970
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PLLAKË KARBONI PËR FORCIM
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart