Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

LLAÇ PËR MURATURË DAST

Add your review

L275

MORTEL VP 04

Material që shërben për ngjitjen e tullave në mur në ambiente të brenshme dhe të jashtme.
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Material ngjitës në formë pluhuri me bazë: çimento, gëlqereje, rërë guri me granulometri të seleksionuar, rezinash sintetike dhe adetivësh special.

  • Karakterizohet nga një punueshmëri mjaft e mirë.
  • Lehtësisht i përpunueshëm dhe i aplikueshëm.
  • Krijon një ngjitje mjaft të mirë me suportin.

L275

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

LLAÇ PËR MURATURË DAST

LLAÇ PËR MURATURË DAST MORTEL VP-04 Material që shërben për ngjitjen e tullave në mur në ambiente të brenshme dhe të jashtme.
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Material ngjitës në formë pluhuri me bazë: çimento, gëlqereje, rërë guri me granulometri të seleksionuar, rezinash sintetike dhe adetivësh special.

  • Karakterizohet nga një punueshmëri mjaft e mirë.
  • Lehtësisht i përpunueshëm dhe i aplikueshëm.
  • Krijon një ngjitje mjaft të mirë me suportin.

FUSHA E APLIKIMIT

Përdoret për ngjitje në muret e tullave dhe blloqeve në të gjitha llojet e suporteve. Produkti aplikohet me makinë ose me dorë. Gjatë aplikimit të produktit temperatura e suportit dhe temperatura e ambientit duhet të jenë nga +5o C deri në +35o C.

PËRGATITJA E SUPORTIT

Suporti ku do të aplikohet materiali duhet të jetë i thatë, i pastër, i njëtrajtshëm, absorbues, i qëndrueshëm. Nuk duhet të ketë mbetje të huaja si vajra, verniqe etj. Nuk lejohet që produkti të aplikohet mbi një suport të ngrirë (tulla të ngrira). Kur suporti (tullat) të jenë të thata dhe karakterizohen nga një aftësi e lartë ujëthithëse sugjerohet spërkatja e suportit me ujë përpara aplikimit të produktit.

PËRGATITJA E PËRZIERJES

Përzieni 30 Kg duke e hedhur në ujë në mënyrë manuale ose mekanike, derisa të krijohet masa me punueshmërinë e kërkuar.

MËNYRA E APLIKIMIT TË PRODUKTIT

Produkti aplikohet në mënyrë manuale me mallë ose në mënyrë mekanike me makinë. Kur produkti aplikohet me makinë duhet pasur kujdes kosistenca e përpunimit, mos e përzieni me materiale të tjera. Sugjerohet kontrolli i konsistencës së përpunimit të llaçit, për çdo mbushje të kovës së vinçit. Në rast pauzash më të gjata, përzierësi duhet të lihet bosh dhe të pastrohet. Llaçi i freskët duhet përpunuar brenda 2 orëve. Mbroni tullat dhe llaçin (mbi të gjitha gjatë ndërprerjes së punës) nga shiu.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “LLAÇ PËR MURATURË DAST”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ SUVATIMI MORTEL GP-10
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
HIDROIZOLUES DY KOMPONENTËSH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ PËR SUVATIM DAST
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
COPË ME FIBRA KARBONI

COPË ME FIBRA KARBONI

Sold by DAST
L48,500
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AUTONIVELANT EPOFLOOR EC 08
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR PLLAKA TERRAKOTË

NGJITËS PËR PLLAKA TERRAKOTË

Sold by DAST
L930L970
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart