Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

DAST DW CONEXION 77

Add your review

L790L860

DAST DW CONEXION 77

Ngjitës në formë pluhuri i përforcuar me fibra për realizimin e sistemeve termoizoluese ETICS. DW CONEXION 77 shërben për ngjitjen e të gjithë tipeve të paneleve që përdoren zakonisht për realizimin e sistemeve termoizolues kapotë, si panele polisteroli, poliuretani, grafiti, fibra minerale në mure tulle, betoni ose llaçi me bazë çimento. DW CONEXION77 është material i parapërgatitur me ngjyrë Gri, me bazë çimento Portland me cilësi të lartë, rërë guri karbonatik me granulomentri të seleksionuar, rezina sintetike dhe adetivë specialë, të cilët përmirësojnë punueshmërinë, ngjitshmërinë në sipërfaqe të vështira dhe rrisin hidrofobicitetin e llaçit të forcuar ndaj shirave.

SKU: N/A Tags: ,

L790L860

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

DAST DW CONEXION 77

DAST DW CONEXION 77 Ngjitës në formë pluhuri i përforcuar me fibra për realizimin e sistemeve termoizoluese ETICS. DW CONEXION 77 shërben për ngjitjen e të gjithë tipeve të paneleve që përdoren zakonisht për realizimin e sistemeve termoizolues kapotë, si panele polisteroli, poliuretani, grafiti, fibra minerale në mure tulle, betoni ose llaçi me bazë çimento. DW CONEXION77 është material i parapërgatitur me ngjyrë Gri, me bazë çimento Portland me cilësi të lartë, rërë guri karbonatik me granulomentri të seleksionuar, rezina sintetike dhe adetivë specialë, të cilët përmirësojnë punueshmërinë, ngjitshmërinë në sipërfaqe të vështira dhe rrisin hidrofobicitetin e llaçit të forcuar ndaj shirave.

PËRGATITJA E SIPËRFAQES

Suportet duhet të jenë kompaktë, të stazhionuar e të qëndrueshëm, pa vajra të çara, bojëra apo pjesë të shkëputshme. Duhet verifikuar që tullat të jenë të ngjitura mirë dhe të mos kenë pjesë që mund të shkëputen. Në qoftë se ka, hiqini këto pjesë dhe bëni meremetimin e sipërfaqes me llaç. Faqet e mureve të veshura me fino duhen kruajtur për të verifikuar nëse sipërfaqja poshtë saj mund të jetë e lyer me bojëra të vjetra të pangjitura mirë ose pjesë të shkëputshme. Sipërfaqet e pluhurosura duhen trajtuar me astar TECNOFIX LIQUID. Të çarat sipërfaqësore mund të stukohen me DW CONEXION 77, ndërsa të çarat e thella strukturale duhen trajtuar në mënyrë të tillë që të eleminohen shkaqet dhe të mos përsëriten. Në qoftë se sipërfaqja nuk është shumë e rrafshët apo e drejtë, duhet rrafshuar ose drejtuar duke përdorur TECNOFIX.

NGJITJA

Para se të fillohet ngjitja e paneleve, në mënyrë që të kemi një vendosje sa më të rregullt, është e nevojshme që të fiksohen profile metalikë si mbajtës të niveluar. Për aplikime në sipërfaqe të parregullta, si në mur tulle të pasuvatuar, ngjitësi aplikohet me mistri duke e vendosur në formë shiriti në skaj të kontureve anësore të panelit dhe disa pika në qendër të tij (ose duke formuar një X në qendër të panelit) me spesorë të tillë në mënyrë që të kompensohen disnivelet. Për aplikime në sipërfaqe të rrafshëta është e këshillueshme që ngjitësi të hapet në të gjithë sipërfaqen e panelit nëpërmjet një malle të dhëmbëzuar (nga 8 deri 10 mm). Të kihet kujdes që sipërfaqja e mbuluar nga ngjitësi të jetë të paktën 40% e sipërfaqes totale të panelit. Panelet duhen vendosur në mënyrë horizontale duke nisur nga poshtë-lart. Të bëhet kujdes në bashkimet e paneleve në mënyrë që të mos lihen hapësira boshe ose disnivele. Proçedohet më pas me fiksimin mekanik me upa (për panele të zakonshëm 50 x 100 cm rekomandohen 8 pika ngjitjeje për metër katror)

Njihuni me produktet tona DAST

Media Sociale INSTAGRAM

Specification: DAST DW CONEXION 77

Karakteristika të Përgjitshme
Ngjyra

,

Specification
Paketimi

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “DAST DW CONEXION 77”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NIVELUES DYSHEMEJE GRANDFLOOR
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PËLHURË ME FIBRA KARBONI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
HIDROIZOLUES DY KOMPONENTËSH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ÇIMENTO E BARDHË DAST
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË ME BAZË REZINASH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË VIJËZIMI PËR FUSHA SPORTIVE
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart