Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

VONUES NË THARJEN E BETONIT

Add your review

L2,100

BETO-RET

Vonues në tharjen e betonit – Reduktues i sasisë së ujit dhe plastifikues
PËRSHKRIMI

 • BETO – RET është një aditiv i lëngshëm që vonon tharjen e betonit, pra zgjat kohën në të cilën betoni ka plasticitet. Në të njëjtën kohë redukton sasinë e ujit të nevojshëm për punuëshmerinë ose nga mbajtja e qëndrueshme e sasisë së ujit në përzierje, përmirëson punueshmërinë.
 • Përveç kohës së tharjes, ai mundeson hidratim shumë të mirë te çimentos, duke rezultuar një rritje të konsiderueshme të rezistencave fillestare dhe përfundimtare të betonit.
 • Ngadalëson mpiksjen e betonit dhe parandalon ndarjen e agregatëve
 • Parandalon dukshëm plasaritjet që vijnë si pasojë e tkurrjeve të betonit.

L2,100

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

VONUES NË THARJEN E BETONIT

VONUES NË THARJEN E BETONIT – Reduktues i sasisë së ujit dhe plastifikues

PËRSHKRIMI
BETO – RET është një aditiv i lëngshëm që vonon tharjen e betonit, pra zgjat kohën në të cilën betoni ka plasticitet. Në të njëjtën kohë redukton sasinë e ujit të nevojshëm për punuëshmerinë ose nga mbajtja e qëndrueshme e sasisë së ujit në përzierje, përmirëson punueshmërinë.

 • Përveç kohës së tharjes, ai mundeson hidratim shumë të mirë te çimentos, duke rezultuar një rritje të konsiderueshme të rezistencave fillestare dhe përfundimtare të betonit.
 • Ngadalëson mpiksjen e betonit dhe parandalon ndarjen e agregatëve
 • Parandalon dukshëm plasaritjet që vijnë si pasojë e tkurrjeve të betonit.
 • Zvogëlon absorbueshmërinë e ujit në beton për shkak të reduktimit të porozitetit. BETO – RET është një shtesë e domosdoshme në përgatitjen me cilësi të lartë të betonit.
 • Përmirëson rrjedhshmërinë e betonit dhe ngadalëson tharjen.
 • Lehtëson transportimin e betonit të gatshëm në distanca të gjata, veçanërisht në temperatura të larta.
 • Zhvillimi i forcimit nuk shkakton vonesa në heqjen e formave të drurit.
 • Në përputhje me standardin ELOT EN 934 – 2:2001, Tabela 10.
 • Ulja e sasisë së ujit në përzierje për përgatitjen e betonit me karakteristika të caktuara e arritur me shtimin e BETO – RET, lejon uljen e sasisë se çimentos me të njëjtën përqindje. Duke mbajtur raportin ujë / çimento konstante, betoni i prodhuar ruan cilësinë e dëshiruar.

DOZIMI
Dozimi i lejuar: 0.2 – 0.5% ne raport peshë çimento

EFEKTIVITETI

Për çdo sasi te lejueshme dozimi arrihet një reduktim I ujit deri në masën 5 – 18%. Respektivisht ndodh një rritjë e forcës finale nga 6 – 11%. Koha
e fillimit te mpiksjes shkon nga 150 minuta deri në 200 minuta ndërkohë që e tharjes finale shkon nga 180 minuta deri në 240 minuta.
JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA
12 muaj në paketim origjinal dhe të pahapur në temperaturë midis 5o C dhe +30o C. Materiali duhet të jetë i mbrojtur nga rrezatimi i drejtpërdrejtë i diellit dhe ngricës.
VËREJTJE

 • BETO – RET është i përshtatshëm për të gjitha llojet e çimentos Portland.
 • Mbidozimi mund të shkaktojë tharje të përshpejtuar por nuk ndikon në rezistencat finale të betonit.
 • Nëqoftese materiali ngrin, kthejeni në temperaturë +5o C dhe përzijeni deri sa të homogjenizohet përsëri.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “VONUES NË THARJEN E BETONIT”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SHIRITA PËR HIDROIZOLIMIN
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PLLAKË KARBONI PËR FORCIM
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS EPOKSID DW 7100 EPOFAST

NGJITËS EPOKSID DW 7100 EPOFAST

Sold by DAST
L2,200L23,000
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
IZOBAND EX 90

IZOBAND EX 90

Sold by DAST
L260
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ASTAR GRAFIATO TECNOFIX LIQUID
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ADETIV PËR PËRMIRSIMIN E LLAÇIT
VONUES NË THARJEN E BETONIT
VONUES NË THARJEN E BETONIT
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart