Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

NGJITËS PËR PARKETE S33

Add your review

L2,600L6,200

DW PARQUET S33

Ngjitës parketi druri me bazë polimeri sililati, dhe me emetim shumë të ulët të komponimeve volatile organike, VOC.

KARAKTERISTIKAT

 • DW PARQUET S33 është ngjitës sintetik i gatshëm për përdorim.
 • DW PARQUET S33 forcohet edhe në temperatura afër ngrirjes. Megjithatë është i rekomanduar instalimi në temperatura të paktën +10°C.
 • DW PARQUET S33 ka ngjitshmëri të lartë çka bën të mundur shkeljen pas 24 orësh.
 • DW PARQUET S33 arrin një nivel të lartë fleksibiliteti dhe ngjitshmërie, dhe është rezistent ndaj lëvizjeve normale higrometrike të drurit dhe të zgjerimit termik të sipërfaqes.
 • DW PARQUET S33 është krejtësisht rezistent ndaj mykut dhe baktereve për shkak të shtesave të veçanta që ai përmban.
 • Nuk klasifikohet si material i rrezikshëm.
SKU: N/A

L2,600L6,200

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

NGJITËS PËR PARKETE S33

NGJITËS PËR PARKETE DW PARQUET S33
Ngjitës parketi druri me bazë polimeri sililati, dhe me emetim shumë të ulët të komponimeve volatile organike, VOC.

KARAKTERISTIKAT

 • DW PARQUET S33 është ngjitës sintetik i gatshëm për përdorim.
 • DW PARQUET S33 forcohet edhe në temperatura afër ngrirjes. Megjithatë është i rekomanduar instalimi në temperatura të paktën +10°C.
 • DW PARQUET S33 ka ngjitshmëri të lartë çka bën të mundur shkeljen pas 24 orësh.
 • DW PARQUET S33 arrin një nivel të lartë fleksibiliteti dhe ngjitshmërie, dhe është rezistent ndaj lëvizjeve normale higrometrike të drurit dhe të zgjerimit termik të sipërfaqes.
 • DW PARQUET S33 është krejtësisht rezistent ndaj mykut dhe baktereve për shkak të shtesave të veçanta që ai përmban.
 • Nuk klasifikohet si material i rrezikshëm.

PROÇEDURA E APLIKIMIT
Përgatitja e sipërfaqes
Sipërfaqja duhet të jetë plotësisht e thatë, absorbuese, e niveluar, mekanikisht e qëndrueshme, pa pluhur, Grimca të lirshme, bojra, dyll, vaj, ndryshk, dhe gjurmë gipsi. Përmbajtja e lagështisë duhet të jetë më e ulët se maksimumi i përcaktuar nga prodhuesit e parketit. Kontrolloni lagështinë gjatë gjithë trashësisë së shtresës, duke përdorur një higrometer. Shtresat notuese mbi izolime apo shtresa të lehtësuara dhe pllaka duhet të pajisen me një shtresë vapore për të parandaluar kondensimin e lagështisë.

APLIKIMI

Para përdorimit, përzieni ngjitësin. Nëse kemi formimin e cipës sipërfaqësore, në çdo rast bëhet heqja e saj. DW PARQUET S33 aplikohet
mbi sipërfaqe me anën e një malle të dhëmbëzuar të përshtatshme për parkete. Koha e punueshmërisë së produktit DW PARQUET S 33 është maksimalisht 30 minuta në kushte normale temperature dhe lagështie. Nëse gjatë aplikimit shohim formimin e cipës, ngjitësi hiqet dhe riaplikohet. Temperatura e ambientit duhet të jetë mbi +10°C. Para instalimit, kontrolloni që niveli lagështisë në dru dhe lagështia e ambientit janë siç përshkruhet nga prodhuesi. Gjatë montimit ushtroni peshë mbi parketin në mënyrë që të sigurohet lagie sa më e mirë nga ngjitësi. Gjatë instalimit të parketit duhet lënë një zgjerim prej rreth 1 cm rreth perimetrit, kolonave, dhe çdo elementi që kalon në dysheme.

KONSUMI
Në varësi të llojit të mallës së përdorur:
600 – 800 g/m² duke përdorur një mallë me dhëmbë 4 mm.
800 – 1000 g/m² duke përdorur një mallë me dhëmbë 6 mm.
PAKETIMI
DW PARQUET S33 është në dispozicion në 5 Kg dhe 15 Kg, në ngjyrë bezhë

JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA

24 muaj nëse ruhet në një vend të thatë, në paketim origjinal dhe të pahapur.

Njihuni me produktet tona DAST

Media Sociale INSTAGRAM

Specification: NGJITËS PËR PARKETE S33


Warning: Undefined array key 0 in /home/customer/www/industriale.al/public_html/wp-content/plugins/rehub-framework/includes/helper-functions.php on line 644
Karakteristika të Përgjitshme
Ngjyra

Specification
Paketimi

,

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “NGJITËS PËR PARKETE S33”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PLLAKASH DW SELFWETTING
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ PËR RIPARIME WALL GROUT FIX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
STUKO PËR PATINIME SPATORELLA
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST DW CONEXION 77

DAST DW CONEXION 77

Sold by DAST
L790L860
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AUTONIVELANT EPOFLOOR EC 08
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO 1, 2, 3 DEKORATIVE
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart