Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

GRAFIATO DECOR SILEX

Add your review

L5,100

DECOR SILEX

Veshje dekorative e gatshme për përdorim që shërben për trajtimin e fasadave dhe sipërfaqeve të brendshme me bazë silikoni. Është një produkt ekologjikisht i testuar. I prodhuar në bazë të teknollogjisë HTT (Hörman Transpirant Tecnology) që bën të mundur ajrosjen e murit dhe parandalimin e mykut. Falë formulës së re me përmbajtje fibrash sintetike dhe adetivë special ky produkt nuk lejon plasaritjet dhe nuk lejon që papastërtitë të unifikohen me të, keshtu që arrin të vetëpastrohet shumë lehtë.

L5,100

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

GRAFIATO DECOR SILEX

GRAFIATO DECOR SILEX Veshje dekorative e gatshme për përdorim që shërben për trajtimin e fasadave dhe sipërfaqeve të brendshme me bazë silikoni. Është një produkt ekologjikisht i testuar. I prodhuar në bazë të teknollogjisë HTT (Hörman Transpirant Tecnology) që bën të mundur ajrosjen e murit dhe parandalimin e mykut. Falë formulës së re me përmbajtje fibrash sintetike dhe adetivë special ky produkt nuk lejon plasaritjet dhe nuk lejon që papastërtitë të unifikohen me të, keshtu që arrin të vetëpastrohet shumë lehtë.

KARAKTERISTIKA TË PËRGJITHSHME

  • Lejon përshkueshmërinë e murit ndaj avujve.
  • Formon një strukturë të qëndrueshme.
  • Mbyll plasaritjet e suvave me bazë çimento–gëlqere.
  • Formon një stukturë të bukur dhe mbrojtëse ndaj agjentëve atmosferikë.
  • Karakterizohet ka një punueshmëri dhe hapje mjaft e mirë.
  • Karakterizohet nga një kohë e gjatë pune.
  • Konform EN 15824.
  • Produkt i thjeshtë për tu aplikuar.
  • Produkt gëzon veti të larta vetëpastruese.

FUSHA E APLIKIMIT
I përshtatshëm për krijimin e veshjeve dekorative me cilësi mjaft të mirë hidroizoluese ngjitëse dhe elastike. Përdoret edhe për krijimin e veshjeve dekorative mbi sipërfaqe të mbushura me llaç themelor termoizolues të cilët paraprakisht janë rrafshuar me TECNOFIX ose CONEXION 99 në sistemet e termoizolimit pasi është trajtuar me TECNOFIX LIQUID.

PËRGATITJA E SUPORTIT

Suporti ku do të aplikohet DECOR SILEX paraprakisht duhet të pastrohet nga pluhurat si edhe mbetjet e naftës, vajrave verniqeve, dylli dhe nga materialet kundër ngjitjes. Pastrimi i vajrave,verniqeve,dyllit apo materialve kundër ngjitjes realizohet mekanikisht ose në mënyrë manual. Përpara aplikimit te DECOR SILEX suporti duhet të rrafshohet e të nivelohet me Tecnofix. Suportet duhet të jenë të sheshta dhe mekanikisht të qëndrueshëm në funksion të qëllimit të përdorimit.

MËNYRA E APLIKIMIT TË PRODUKTIT

Produkti është i gatshëm për përdorim. Aplikimi i produktit mund të realizohet në mënyrë manuale nëpërmjet një mallë. Menjëherë mbas aplikimit të produktit në suport, bëhet rrafshimi i tij me një një mallë plastike dhe punohet në drejtimin horizontal, vertikal ose rrethore në varësi të efektit estetik që dëshiron të realizosh.Punueshmëria varet nga aftësia absorbuese e suportit si edhe nga temperatura e ambjentit.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “GRAFIATO DECOR SILEX”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
VONUES NË THARJEN E BETONIT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SILIKON BAZË POLIURETANI PU-40 PLUS
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PASTRUES FUGASH PËR PLLAKA
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST DW KLEBEMÖRTEL 2.5

DAST DW KLEBEMÖRTEL 2.5

Sold by DAST
L820L930
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KËNDORE POL-START PVC
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
MBROJTËS DYSHEMEJE BETONI
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart