Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

LLAÇ PËR SUVATIM MORTEL GP-30

Add your review

L400

MORTEL GP – 30

 • Material në formë pluhuri me bazë çimento, gëlqere, rëre guri me granulometri të seleksionuar, rezina sintetike dhe adetiv special.
 • Karakterizohet nga një punueshmëri mjaft e mirë.
 • Rezistencë të lartë mekanike
 • Pa rrëshqitshmëri vertikale
 • Aftësi ngjitëse në mure dhe tavane.

L400

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

LLAÇ PËR SUVATIM MORTEL GP-30

LLAÇ PËR SUVATIM MORTEL GP-30 Material mbushës themelor për mure tulle ose blloku për ambiente te brenshme ose të jashtme.
KAREKTERISTIKAT TEKNIKE

 • Material në formë pluhuri me bazë çimento, gëlqere, rëre guri me granulometri të seleksionuar, rezina sintetike dhe adetiv special.
 • Karakterizohet nga një punueshmëri mjaft e mirë.
 • Rezistencë të lartë mekanike
 • Pa rrëshqitshmëri vertikale
 • Aftësi ngjitëse në mure dhe tavane.

FUSHA E APLIKIMIT
Përdoret si llaç themelor për suvatimin e të gjitha llojeve të suporteve si mureve prej tulle, blloqe etj. Produkti aplikohet me makinë ose me dorë. Gjatë aplikimit të produktit temperatura e suportit dhe temperatura e ambientit duhet të jenë nga +5o C deri në +35o C.

PËRGATITJA E SUPORTIT

Suporti ku do të aplikohet materiali duhet të jetë i thatë, i pastër, i njëtrajtshëm, absorbues, i qëndrueshëm. Nuk duhet të ketë mbetje të huaja si vajra, verniqe, nafta, etj. Suporti mbi të cilin aplikohet materiali nuk duhet të ketë shfaqje dukurish të tilla si efluoreshenca.

PËRGATITJA E PËRZIERJES

Përzieni 25 Kg pluhur Mortel GP – 30 me 5.5 – 6 litra ujë me anë të një përzierësi elektrik ose në mënyrë manuale, derisa të fitohet një masë për punueshmërinë e kërkuar. Mund të punohet dhe me pompë.

MËNYRA E APLIKIMIT TË PRODUKTIT

Produkti aplikohet në mënyrë manuale, me mistri ose në mënyrë mekanike me pompë. Kur produkti aplikohet me pompë duhet patur kujdes kosistenca e përpunimit. Mos e përzieni me materiale të tjera përveç LATEX. Në rast pauzash me të gjata, përzierësi duhet të lihet bosh dhe të pastrohet. Llaçi i freskët duhet përpunuar brenda 2 orëve. Mbroni tullat dhe llaçin (mbi të gjitha gjatë ndërprerjes së punës) nga shiu. Në rast se
temperaturat janë të larta mirë është që llaçi të laget pak përpara se të thahet në mënyrë që të mos humbasë ujin.

PËRFORCIMI ME LATEX

Për ti përmirësuar ngjitshmërinë, papërshkueshmërinë nga uji, plasticitetin, elasticitetin, forcën mekanike etj, llaçi mund të përforcohet me adetivin LATEX. Raporti i përzierjes është 1:5 në ujë. (shikoni skedën teknike LATEX)

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “LLAÇ PËR SUVATIM MORTEL GP-30”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR PARKETE S33

NGJITËS PËR PARKETE S33

Sold by DAST
L2,600L6,200
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ BAZË ÇIMENTO FIXATIV A11
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO 1, 2, 3 DEKORATIVE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS ME BAZË GIPSI ELEKTRIKER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
HIDROIZOLUES IZOELASTIC UV
IZOELASTIC UV Material hidroizolues dy komponentësh me bazë çimentoje, me elasticitet dhe me funksion mbrojtës për tarraca. KARAKTERISTIKAT Hidroizolues dy-komponentësh me bazë çimentoje, inertësh me granulometri të seleksionuar, aditivësh specialë dhe polimere sintëtike në dispersion ujor. Duke përzier dy komponentët, përftohet një masë që mund të aplikohet edhe në sipërfaqe vertikale, me një trashësi deri në 1 mm për shtresë. Falë përmbajtjes së lartë të rezinave sintetike dhe cilësive të tyre, ai garanton një ngjitje të shkëlqyer në të gjitha sipërfaqet e betonit, tullave dhe qëramikës (të parapërgatitura). Pas fortësimit, ai krijon një shtresë hidroizoluese dhe elastike, rezistente ndaj agjentëve atmosferikë.
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
ASFALT PËR RIPARIMIN E RRUGËVE
LLAÇ PËR SUVATIM MORTEL GP-30
LLAÇ PËR SUVATIM MORTEL GP-30
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart