Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

LLAÇ PËR SUVATIM DAST

Add your review

L350

YTONG PUTZ +

Llaç mbushës themelor për mure me tulla aac në ambjente të brendshme dhe të jashtme.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

Material në formë pluhuri me bazë çimento, gëlqereje, rëre guri karbonatik me granulometri të seleksionuar, rezinash sintetike dhe adetivësh specialë.

  • Punueshmëri shumë e mirë.
  • Parrëshqitshmëri vertikale.
  • Ngjitje shumë e mirë nëpër mure.

L350

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

LLAÇ PËR SUVATIM DAST

LLAÇ PËR SUVATIM DAST YTONG PUTZ +
Llaç mbushës themelor për mure me tulla aac në ambjente të brendshme dhe të jashtme.
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Material në formë pluhuri me bazë çimento, gëlqereje, rëre guri karbonatik me granulometri të seleksionuar, rezinash sintetike dhe adetivësh specialë.

  • Punueshmëri shumë e mirë.
  • Parrëshqitshmëri vertikale.
  • Ngjitje shumë e mirë nëpër mure.

FUSHA E APLIKIMIT

Përdoret me makinë ose me dorë si llaç themelor për suvatimin e mureve me blloqe AAC në ambjente të brendshme dhe të jashtme. Produkti aplikohet me makine ose me dorë.Gjatë aplikimit të produktit temperatura e suportit dhe temperatura e ambjentit nuk duhet të jenë nga +5o C deri në +35o C.

PËRGATITJA E SUPORTIT

Suporti ku do të aplikohet materiali duhet të jetë, i thatë, i pastër, i njëtrajtshëm, absorbues, i qëndrueshëm. Nuk duhet të ketë mbetje të huaja si vajra,verniqe, naftë,etj.

PËRGATITJA E PËRZIERJES

Përzijeni 25 Kg pluhur llaç mbushës me 6.5 – 7 litra ujë me anën e një përzierësi elektrik, derisa të fitohet një masë homogjene. Masa e fituar të lihet në qetësi për afro 5 minuta. Rekomandohet që masa e krijuar të përzihet përsëri përpara përdorimit.

MËNYRA E APLIKIMIT TË PRODUKTIT

Produkti aplikohet në mënyrë manuale me anën e një malle ose në mënyrë mekanike me presë. Kur produkti aplikohet me presë duhet pasur kujdes konsistenca e përzierjes dhe mos e përzieni me materiale të tjera. Mbroni tullat dhe llaçin (mbi të gjitha gjatë ndërprerjes së punës) nga shiu.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “LLAÇ PËR SUVATIM DAST”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
REZINË EPOKSIDE EPOLOT LV 011
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
FIBRA POLIPROPILENI PËR BETON
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO 1, 2, 3 DEKORATIVE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PIKORE ME RRJET

PIKORE ME RRJET

Sold by DAST
L200
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ BAZË ÇIMENTO FIXATIV B22
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS EPOKSID DW 7100 EPOFAST

NGJITËS EPOKSID DW 7100 EPOFAST

Sold by DAST
L2,200L23,000
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart